Лукић: Бога се не боје људи се не стиде

То што ћемо ускоро живјети у свијету у коме ће сваки наш покрет бити контролисан никог не занима, па чак никог не занима ни то што он можда неће бити у оној милијарди која ће остати у животу, важно је да нам господари сервирају довољно „хљеба и игара".

Свијет 11.06.2016 | 21:39
Лукић: Бога се не боје људи се не стиде

Село гори, а баба се чешља

Реченица из наслова нема на жалост никакве везе са истоименом серијом Радоша Бајића. Признајем, био бих срећнији да пишем о тв-серији било којој, премда их не гледам, него о серији злочина који се врше над човјечанством.

На задњем засједању Уједињених нација, на којем је био присутан некадашњи либијски предсједник Гадафи, прозвао је господаре свијета питањем шта је на реду после птичијег и свињског грипа, можда рибљи грип. Да је жив вјероватно би Зика вирус видио као наставак пакленог експеримента који има за циљ уништавање већег дјела људске популације. Званичници Уједињених нација као и многобројни новинари подсмјехнули су се Гадафију, а бабе које се чешљају док село гори нису ни чуле шта је Гадафи рекао, а све и да су чуле наставиле би да се чешљају.

 Ко су бабе из мог наслова?

Сви они људи који не желе да се пробуде из масовне хипнозе у којој нас помоћу медија држе већ деценијама.
Већ годинама, кроз моја књижевна дјела, упозоравам, истина опрезно и на кашичицу, да долази вријеме потпуног поробљавања свијета и уништавања већег дијела човјечанства, а имам утисак да се бабе и даље чешљају, иако свијет, гоподари га називају глобалним селом, гори у пожару који се не може зауставити.

Сјетим се повремено једног експеримента америчких психолога који може најбоље да нам покаже зашто се бабе чешљају иако село гори. У један дјечији вртић у коме се налазе петогодишњаци уђу људи у црном изведу васпитачице и запале зграду. Ђечица дохвате свако своју играчку и побјегну напоље и са сигурне удаљености гледају пожар, стискајући чврсто своје играчке у рукама. Нико од њих не зове ватрогасце нити покушава да угаси ватру, петогодишњаци то не могу да ураде, једино што могу је да гледају, плачу и чувају своје играчке.

Бабе, то јест већина становника драге нам планете земље су сведени на ниво зрелости петогодишњака који не могу, све кад би хтјели да уоче опасности и одупру се истим. Медији који нам одавно одређују шта је добро, а шта је лоше, а добро је оно што доноси корист, испирају нам мозак тако да одавно без помоћи истих не можемо да се снађемо у свијету у коме живимо.

Ратови, болести, кризе у свијету и вијести о томе, све нам се сервира на тањиру који треба и мора да конзумирамо онако како то господари желе. Повремено нас збуњују различитим извјештавањима такозваних независних медија, па наивни повјерују да постоји друга страна, добра за разлику оне лоше.

Господари су успјели у намјери да нас убједе да је свијет црно-бијели и да бесконачно траје рат између добрих и лоших момака, а добри су они које они као добре одреде. Осама бин Ладен је некада био добар момак, нпр., кад се борио против Совјета у Афганистану или када је деведесетих наоружавао босанске муслимане под будним оком америчких и европских тајних служби.


Бабе припремљене да се чешљају док село гори ни данас не могу да примјете да се поробљавање свијета довршава и да ће нам будућност изгледати горе од најцрњих антиутопија описаних у романим Врли нови свијет и 1984.

Да вас подсјетим, у уторак 19. јануара први човјек на планети Андреас Сјостром прешао је царину на аеродрому са усађеним микрочипом у руци. Помоћу њега прошао је царину и укрцао се у Стокхолму на авион до Париза без сигурносне провјере и без иједне ријечи. Његов чип учинио је све за њега, он није морао ништа!

„Највеће изненађење за мене је осјећај да сам у могућности лично се идентификовати уз помоћ свог тијела. Претпостављам да ће тако бити у блиској будућности, када нам физички објекти неће бити потребни да бисмо остварили много тога." рекао је Сјостром јавности након преласка царине не схваћајући да се није идентификовао помоћу свога тијела већ помоћу страног тијела којег је насилно уградио у своје тијело.

Чипови који Сјостром промовише могу се купити за стотињак евра, а под кожу се уграђује уз помоћ ињекције с обзиром на то да су величине зрна пиринча. Прелазак овог човјека преко границе пропагандни је поступак који означава и службени почетак новог доба као и испуњење библијског пророчанства из књиге Откровења – Жига звијери!

Андреас Сјостром није баба која се чешља док село гори него један од пиромана који уживају у пожару у коме треба да нестану безкорисне изјелице хране како их понекад назива један од најбогатијих људи свијета, Бил Гејтс. Исти Бил Гејтс који воли да га називају филантропом је направио базу у једном норвешком фројду у коме су замрзнута сва природна сјемена. По његовој изјави сјемена треба да буду сачувана за далеку будућност, рок трајања хиљаду година, а ја сматрам да он очекују употребу истих још за његовог живота јер брзина којом нас он и њему слични гурају према амбису, оставља нам свега још неколико година.

Вијест да је Андреас Сјостром прешао границу са чипом у руци умјесто докумената није допрла до баба. Бабе или дјеца из вртића чврто стишћу чешљеве односно играчке и нијемо гледају пожар који односи њихов вртић, њихово село, односно свијет у коме живимо.

Шири се царство дјетета говорио је Елистер Кроули оснивач савременог сатанизма, а његови следбеници су се потрудили да нас путем медија зауставе у сазријевању стално атакујући на наше најниже пориве претварајући нас тако у ђецу којима су од свијета у коме живе важније њихове играчке, односно бабе којима је чешљање важније од села које гори.

Истовремено са незапаженом вијешћу о Андреасу Сјострому појављују се запажене вијести о вирусу Зика. Кремљ је оптужио Била Гејтса да стоји иза ширења вируса у Јужној Америци, а ја се поново сјетих Гадафија који је наслутио да ће експеримент бити настављан па питао да ли је следеће што нас чека, рибљи грип. Иако се јавност смијала Гадафију, господари свијета су га узели сасвим озбиљно и зато је морао да умре, а оно што је стварао деценијама је нестало у пожару рата, док је данас расадник тероризма.

Наравно Зика вирус је наставак пакленог експермиента који је почео давно, а наставио се ХИВ вирусом који није донио жељене резултате. Мноштво супер богатих људи, као врло значајан број научника ради на томе да се заустави повећавање броја становника на земљи, односно да се број становника сведе на максимално једну милијарду.

Постоји у нашем народу изрека која се односи на људе без скрупла и гласи: „Бога се не боје, људи се не стиде". Они јавно говоре о својој намјери да униште већи дио људске популације у чему предњачи непопулистички научник Ерик Пианка који је сматрао да се човјечанство требало уништити још вирусом еболе и о томе је јавно проговорио на 109. састанку Тексашке научне академије гдје је рекао да треба да нестане невјероватних 90 посто популације јер људи су за њега паразити (његов финансијер Бил Гејтс каже да су безкорисне изјелице хране. А занимљиво је и то да је овај научник за ову идеју добио аплауз и овације окупљене научне заједнице.

Као што је извијестио аустралијски новинар Џон Балантајн, Пианка је отворио састанак са низом врло узнемирујућих изјава о контроли становништва, који су биле толико спорне да су цензуриране из видео снимка снимљеног догађаја, пише `НатуралНеwс`.

Пианка је у основи успоредио људе са бактеријама током свог опширног говора, тврдећи да људи уништавају планету и да их треба уништити у масовном броју, а врла научна заједница на то му је скандирала. То нам само даје увид у застрашујуће стање испраних мозгова на глобалној научној сцени који су и постављени као 'владари' само зато што не виде даље од смрти, а као такви контролишу науку цијелог свијета.

Треба обавезно погледати филм Алекса Џонса: Завршна Игра – Планови за глобално поробљавање

Шта је то што се спомиње у филму Алекса Џонса „Завршна Игра – Планови за глобално поробљавање", а везано је за Пианку?

(ЕНДГАМЕ – Блуепринтс фор глобал енславемен)

Бил и Мелинда Гејтс скинути су са трона најдарежљивијих, када је њихов пријатељ, присталица смањења популације, ентузијаст Ворен

Буфет, дао 37 милијарди за финансирање огромног броја група за контролу популације.
„И мислим да ће свијет бити много бољи када остане само 10 до 20% од нас на њему."

Др. Ерик Пианка угледни биолог са Тексашког Универзитета, када је примао награду на Тексашкој научној академији, рекао је да је свјетска пандемија АИДС-а преспора и похвалио вирус Еболе јер ће он побити 90% свјетске популације набрзака.

Када су његове изјаве прерасле у националну контроверзу, његови су га дипломирани студенти бранили изјавом да је Пианка заправо превише конзервативан, и да заправо треба побити све људе.

Али најстрашнија била је чињеница да је маса од преко 1000 угледних научника (објављено у новинама) – њих 95% давало је Пианки дуготрајне овације сваки пут када је хвалио вирусе и микробе масовног уништења.

Бабе настављају да се чешљају, ђеца да се играју јер од свијета који се урушава важнија је индустрија забаве која нам не дозвољава да се мрднемо од телевизијских екрана. Кад понестане музике, толк и реалних забава, холивудских филмова, ту је фудбал, хокеј, тенис и ини спортови који попуњавају вријеме у коме би несрећне бабе, односно ђеца, могли да почну да размишљају, наравно ако би на дуже нестало струје. Кад се бабе или дјеца заморе од индустрије забаве оду, ако могу, два пута годишње на одмор обично у државе и регионе који су у цијелости претворени у огромне јавне куће.

Свемогући медији су их припремили на то, оправдали њихове примитивне нагоне, одобрили им да је недостатак савјести врлина, а савјесност болест, па бабе и дјеца дохватају нову играчку која иако скупа и кратко траје, ствара код њих привид да су дио великог свијета и да уживају у животу.

Све што је требало да буде учињено да дјеца остану дјеца, а они који покушају да порасту одмах постану бабе које се чешљају док село гори, учињено је на најсавршенији начин, тако да господари не морају да страхују да би неко њихове намјере за поробљавање свијета у и уништавање „бескорисних изјелица хране" могао да осујети.

Говори се ових дана о укидању новца. Бабе и дјеца не виде у томе ништа лоше као ни у чиповању дјеце која би по плану господара требало да буде спроведено до 2020 године. То што ћемо ускоро живјети у свијету у коме ће сваки наш покрет бити контролисан никог не занима, па чак никог не занима ни то што он можда неће бити у оној милијарди која ће остати у животу, важно је да нам господари сервирају довољно „хљеба и игара".

Аутор: Миодраг Лукић

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Пасха

11.06.2016 20:16

Они нас одавно контролису,а то су Зидови,они су измислили фацебоок,картице са парама,све сто неваља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

11.06.2016 20:49

Човјечанства је ВИЈЕКОВИМА припремљано за долазак Антихриста у чије име сада владају Тајни владари из сенке. Бице јос све горе и тезе, јер народи су сваким даном све глупљи и све лудји. Зато од новог електронског ропства спаса нема без повратка на стари изворни начин живота у Мајци Природи. Можда ће тај повратак природи коју униставамо убрзати трећи свјетски рат који нам убрзано долази у име мира и напретка да би цијело човјецанство поново вратио у праисторијски доба. ВИДЕЦЕМО!

Name

блм

12.06.2016 08:40

Пасха,све си у праву.

Name

***

11.06.2016 20:19

Изгорјело село цијело, само јос дим се вије, ниста није као прије. А и све је дзабе, нема висе сад ни бабе, нема ко да цесља косу, добили смо сви по носу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам цар

11.06.2016 20:27

Можда је боље да нас нема кад смо глупи.свима може бити добро али ми се поново међусобно мрзимо и убијамо.можда боље и не заслузујемо.част појединима.поззз за све нормалне људе ма које вјере били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Михајло

12.06.2016 06:46

Ако је ово дјело антихриста,анеко казе да је ово све јеврејског посла,онда ми је јасно засто Баја иде у Израел.Иде да се тамо :цесља"

Name

Градисцанац

12.06.2016 03:34

Гледамо сваки дан изнад насих глава (кемтрејлси) како нас трују као последњу гамад,али брига нас за то,јер мозда насе главе и нису висе насе ,и без ципа и без медија. Сами смо криви,допустамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

12.06.2016 08:18

Срби сами себи смањују бројност популације. Много Срба одлази у пецалбу по бијелом свијету. Сиромаство, незапосленост, необразованост це нас десетковати. Предсказање Тарабица се полако остварује. А кукамо на тамо неке Амере ... Било нам боље да гледамо у своје двористе а са свијетом ста моземо, моземо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цирих

12.06.2016 09:23

Браво Лукићу. Одлична анализа стања у коме се свијет налази. Али на "западу" мало ко размишља о овоме. Овдје се дјеци од треће године живота почне да "испира мозак" и то траје цијели живот све до смрти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна Буцхер

08.11.2016 18:35

Миодраг Лукић је из Лопара – Република Српска, Босна и Херцеговина, живи и ствара у Швајцарској. Пише романе, драме, приповјетке... Романи: Луди Вјетар – Сербиан Гиголо, Студио Европа, Рањени Вук, Судбине, Хијене, Рањени вук ИИ, Месо, Фока, Ајдук, Пробисвијет, Наличје раја... Драме: Банкарка или лаж наша насушна, Круна краљице лепоте, Печат језика, Видовњак Ђока и паразити, Педеститис, И да сам паметан полудео бих, Одлагање живота, Гастарбајтер, Ајнштајнова жена, Едукована жена, Звезде дна, Господар никако да додје, Нећу кући, Идеална жена, Браћа из ти лепе, Савршен мушкарац, Повратна карта, Љубавник у мрежи итд, Аутошовинисти, Намћор, У рају ништа ново... Сва поменута драмска дјела аутор је и режирао у Српско-швајцарском Позоришту Дуга у Швајцарској чији је и оснивач, као што је оснивач истоименог позоришта у Лопарама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л. С.

21.06.2019 22:12

Цесто се питам, ста це се десити у блиској будуцности са децицом која се сада радјају!? У сваком слуцају боље је не размисљати! л.с. зüрицх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.06.2019 07:24

Назалост сви смо ми у вецини дјеца од пет година

ОДГОВОРИТЕ