Ноле оженио друга!

Светски број један мало и покисао испред ресторана у којем је била свадба, а за пиће наручио обичну воду.

Србија 11.06.2016 | 20:32
Ноле оженио друга!

Новак Ђоковић био је гост број један на свадби код свог друга Бранислава Пралице, иначе коментатора на Спорт клубу. Ноле је на венчање дошао са супругом Јеленом, а ту је био и Ђорђе Ђоковић, који је био у друштву девојке.


Стигли у аутомобилу са дипломатским таблицама... Новак и Јелена Ђоковић

Ноле и Јелена стигли су у аутомобилу с дипломатским таблицама, док је Ђоле с девојком стигао међу првима у џипу с таблицама „ЂЂ“. Одмах по доласку у један престонички ресторан најбољи светски тенисер је од конобара понуђен разним врстама пића, али он је, занимљиво, изабрао воду. Једноставно, нема опуштања с пићем и храном.

Сви га воле... Ноле

Пошто је киша постала све јача, било је јасно да од венчања, које је требало да се одржи на отвореном, нема ништа. Ноле, Јелена, младенци, као и остали сватови упутили су се у затворени део ресторана. Мало је Ђоковић и покисао, али му то није представљало проблем. Српски тенисер био је изузетно добро расположен, а познавао је доста гостију, коју су га са одушевљењем поздрављали. Младожења и Новак изгрлили су се и изљубили, уз речи захвалности Пралице упућене Новаку због тога што је нашао времена да и поред згуснутог календара дође на његову свадбу.

Шмекер на брата... Ђорђе Ђоковић са девојком

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

грађанин

11.06.2016 18:57

Благо мајци која их је родила . Дивни момци, дивни људи,за понос су. Браво Ђоковићи.

ОДГОВОРИТЕ