Nole oženio druga!

Svetski broj jedan malo i pokisao ispred restorana u kojem je bila svadba, a za piće naručio običnu vodu.

Srbija 11.06.2016 | 20:32
Nole oženio druga!

Novak Đoković bio je gost broj jedan na svadbi kod svog druga Branislava Pralice, inače komentatora na Sport klubu. Nole je na venčanje došao sa suprugom Jelenom, a tu je bio i Đorđe Đoković, koji je bio u društvu devojke.


Stigli u automobilu sa diplomatskim tablicama... Novak i Jelena Đoković

Nole i Jelena stigli su u automobilu s diplomatskim tablicama, dok je Đole s devojkom stigao među prvima u džipu s tablicama „ĐĐ“. Odmah po dolasku u jedan prestonički restoran najbolji svetski teniser je od konobara ponuđen raznim vrstama pića, ali on je, zanimljivo, izabrao vodu. Jednostavno, nema opuštanja s pićem i hranom.

Svi ga vole... Nole

Pošto je kiša postala sve jača, bilo je jasno da od venčanja, koje je trebalo da se održi na otvorenom, nema ništa. Nole, Jelena, mladenci, kao i ostali svatovi uputili su se u zatvoreni deo restorana. Malo je Đoković i pokisao, ali mu to nije predstavljalo problem. Srpski teniser bio je izuzetno dobro raspoložen, a poznavao je dosta gostiju, koju su ga sa oduševljenjem pozdravljali. Mladoženja i Novak izgrlili su se i izljubili, uz reči zahvalnosti Pralice upućene Novaku zbog toga što je našao vremena da i pored zgusnutog kalendara dođe na njegovu svadbu.

Šmeker na brata... Đorđe Đoković sa devojkom

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

građanin

11.06.2016 18:57

Blago majci koja ih je rodila . Divni momci, divni ljudi,za ponos su. Bravo Đokovići.

ODGOVORITE