Твитерашки ''рат'' Хрвата и Турака! Хрватски “аутогол” против Турске!

Прије дуела Хрватске и Турска на ЕУРУ виђен је “окршај” две репрезентације на тwиттеру. Хрвати “забили гол” па изгубили.

Фудбал 11.06.2016 | 21:30
Твитерашки ''рат'' Хрвата и Турака! Хрватски “аутогол” против Турске!

Турска и Хрватска одиграће у недјељу премијерни меч Групе Д на ЕУРУ 2016 који би већ на старту могао одлучити о проласку у други круг, с обзиром да је фаворит за освајање првог мјеста у овој групи Шпанија.

Вјероватно због тога и велика напетост пред овај меч, а у тактичке “игрице” и провокације противника укључили су се и национални савези.

Хрватски ногометни савез први је испалио “отровну стрелицу” објавом на званичном тwиттер налогу да је у мечевима против Турске чак осам хрватских фудбалера постизало голове, пожељевши да се тај низ настави у недјељу.

Није требало много да добију одговор из Турске.

“Некада само један гол значи све” одговорио је Фудбалски савез Турске уз фотографију Семира Шентурка како утишпава хрватске навијаче у четвртфиналу ЕУРА 2008.!

Хрватска је тада повела у 119. минуту голом Класнића, међутим Шентурк је поготком у посљедњем минуту друго продужетка обезбиједио свом тиму пенале, након којих се радовала Турска.

Трагичари у тој пенал-серији били су Модрић и Ракитић који су промашили читав гол, те Петрић, чији шут је одбранио Рушту Реџбер и одвео свој тим у полуфинале.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар