Tviteraški ''rat'' Hrvata i Turaka! Hrvatski “autogol” protiv Turske!

Prije duela Hrvatske i Turska na EURU viđen je “okršaj” dve reprezentacije na twitteru. Hrvati “zabili gol” pa izgubili.

Fudbal 11.06.2016 | 21:30
Tviteraški ''rat'' Hrvata i Turaka! Hrvatski “autogol” protiv Turske!

Turska i Hrvatska odigraće u nedjelju premijerni meč Grupe D na EURU 2016 koji bi već na startu mogao odlučiti o prolasku u drugi krug, s obzirom da je favorit za osvajanje prvog mjesta u ovoj grupi Španija.

Vjerovatno zbog toga i velika napetost pred ovaj meč, a u taktičke “igrice” i provokacije protivnika uključili su se i nacionalni savezi.

Hrvatski nogometni savez prvi je ispalio “otrovnu strelicu” objavom na zvaničnom twitter nalogu da je u mečevima protiv Turske čak osam hrvatskih fudbalera postizalo golove, poželjevši da se taj niz nastavi u nedjelju.

Nije trebalo mnogo da dobiju odgovor iz Turske.

“Nekada samo jedan gol znači sve” odgovorio je Fudbalski savez Turske uz fotografiju Semira Šenturka kako utišpava hrvatske navijače u četvrtfinalu EURA 2008.!

Hrvatska je tada povela u 119. minutu golom Klasnića, međutim Šenturk je pogotkom u posljednjem minutu drugo produžetka obezbijedio svom timu penale, nakon kojih se radovala Turska.

Tragičari u toj penal-seriji bili su Modrić i Rakitić koji su promašili čitav gol, te Petrić, čiji šut je odbranio Ruštu Redžber i odveo svoj tim u polufinale.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar