Видео - НБА финале: Прескакање, ударац и увреда, а замало и туча!!!

Жестока свађа на крају четврте утакмице НБА финала.

Кошарка 11.06.2016 | 18:15
Видео - НБА финале: Прескакање, ударац и увреда, а замало и туча!!!

Дрејмонд Грин још једном је ступио у центар пажње због ударања или вређања противника. Овај пут, наспрам себе имао је Леброна Џејмса, који је био спреман и за жешћи окршај од одгуривања.

Три минута пре краја четврте утакмице НБА финала, Џејмс је гурнуо Дрејмонда Грина на паркет у борби за позицију, а потом кренуо и да га намерно прескочи, на шта је Грин реаговао ударањем "Краља".

Док се игра одвијала на другој страни, њих двојица потом су започели и свађу, рвећи се у борби за скок. Недуго потом, саиграчи су пришли и раздвојили их, а очигледно изиритираном Леброну се са усана могло прочитати да је Грина назвао: "Кучко!"

"Као човек који има понос и троје деце, мислим да неке ствари не би требало да оду предалеко, а он их је вечерас тамо одвео", рекао је Леброн после меча.

Упитан да ли очекује казну за Грина, Леброн је рекао да није његово да о томе одлучује.

"Не знам шта би требало да се догоди. О томе нека воде рачуна други. То је посао надлежних у лиги. Нека они погледају шта се догодило, а ми смо сви то још једном видели у свлачионици. Као што сам рекао, као такмичар волим да играм против Дрејмонда и увек сам за то да све изнесемо на терен. Али, када ситуација прерасте у нешто што не би требало, онда води ка свађи"

Ако надлежни накнадно уврте да би Грину требало досудити неспортски фаул због ударања он ће аутоматски бити суспендован са следеће утакмице. Подсетимо, већ је кажњен са 25.000 долара због шутирања Стивена Адамса у међуножје.

Након утакмице Грин је изјавио да се све догодило у жару борбе.

"Имам огромно поштовање према Леброну и свему шта је урадио. Он је такмичар, ја сам такмичар. Играмо четврту утакмицу финала. Не мислим да било ко очекује нешто мање од тога"

Играч Голден Стејта није хтео да открије шта је рекао Леброну, а извор америчке ТВ мреже ЕСПН открива да је Лебронову бурну реакцију изазвала Гринова увреда "кучко".

Занимљиво је да Грин и Џејмс пословно сарађују ван терена, кроз друштвену мрежу "Унинтерруптед", која је Леброново власништво.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар