Video - NBA finale: Preskakanje, udarac i uvreda, a zamalo i tuča!!!

Žestoka svađa na kraju četvrte utakmice NBA finala.

Košarka 11.06.2016 | 18:15
Video - NBA finale: Preskakanje, udarac i uvreda, a zamalo i tuča!!!

Drejmond Grin još jednom je stupio u centar pažnje zbog udaranja ili vređanja protivnika. Ovaj put, naspram sebe imao je Lebrona Džejmsa, koji je bio spreman i za žešći okršaj od odgurivanja.

Tri minuta pre kraja četvrte utakmice NBA finala, Džejms je gurnuo Drejmonda Grina na parket u borbi za poziciju, a potom krenuo i da ga namerno preskoči, na šta je Grin reagovao udaranjem "Kralja".

Dok se igra odvijala na drugoj strani, njih dvojica potom su započeli i svađu, rveći se u borbi za skok. Nedugo potom, saigrači su prišli i razdvojili ih, a očigledno iziritiranom Lebronu se sa usana moglo pročitati da je Grina nazvao: "Kučko!"

"Kao čovek koji ima ponos i troje dece, mislim da neke stvari ne bi trebalo da odu predaleko, a on ih je večeras tamo odveo", rekao je Lebron posle meča.

Upitan da li očekuje kaznu za Grina, Lebron je rekao da nije njegovo da o tome odlučuje.

"Ne znam šta bi trebalo da se dogodi. O tome neka vode računa drugi. To je posao nadležnih u ligi. Neka oni pogledaju šta se dogodilo, a mi smo svi to još jednom videli u svlačionici. Kao što sam rekao, kao takmičar volim da igram protiv Drejmonda i uvek sam za to da sve iznesemo na teren. Ali, kada situacija preraste u nešto što ne bi trebalo, onda vodi ka svađi"

Ako nadležni naknadno uvrte da bi Grinu trebalo dosuditi nesportski faul zbog udaranja on će automatski biti suspendovan sa sledeće utakmice. Podsetimo, već je kažnjen sa 25.000 dolara zbog šutiranja Stivena Adamsa u međunožje.

Nakon utakmice Grin je izjavio da se sve dogodilo u žaru borbe.

"Imam ogromno poštovanje prema Lebronu i svemu šta je uradio. On je takmičar, ja sam takmičar. Igramo četvrtu utakmicu finala. Ne mislim da bilo ko očekuje nešto manje od toga"

Igrač Golden Stejta nije hteo da otkrije šta je rekao Lebronu, a izvor američke TV mreže ESPN otkriva da je Lebronovu burnu reakciju izazvala Grinova uvreda "kučko".

Zanimljivo je da Grin i Džejms poslovno sarađuju van terena, kroz društvenu mrežu "Uninterrupted", koja je Lebronovo vlasništvo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar