Пуцњава у Звечану, рањена два младића

Двојица младића рањена су рано јутрос у пуцњави која се догодила у Звечану на сејверу Косова. Нападачи ухапшени.

Србија 11.06.2016 | 11:25
Пуцњава у Звечану, рањена два младића

Инцидент се догодио јутрос у 1.50 у Улици Бубе Михајловића у Звечану а претходила му је свађа, изјавио је регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић.

Повријеђени су браћа Ђ. А. и Н. А. који су хоспитализовани у Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици, али је један од њих, због тешке повреде главе пребачен у крагујевачки Клинички центар на даље лијечење.

"Младић је доживио тешку устрелну повреду главе и повреду трбуха, урађена је хитна интервенција и крварење је заустављено али је због повреде главе, колима хитне помоћи у јутарњим сатима превезен у Клинички центар у Крагујевцу", рекао је замјеник директора Здравственог центра у Косовској Митровици Златан Елек.

Према његовим ријечима други младић рањен је са више хитаца у предјелу врата, грудног коша, абдомена и карлице, али и да је ван животне опасности.

"Он је тренутно стабилно, урађена је хируршка интервенција током које су дренирана оба плућна крила. Он се налази на одјељењу интензивне његе и ван је животне опасности", рекао је Елек и позвао грађане да дају крв неопходну за даљи опоравак рањеног младића.

Косовска полиција је ухапсила двојицу осумњичених нападача П. П. и Ђ. С. и код њих је пронађено ватрено оружје.

Младићи који су повријеђени и који су осумњичени за напад су српске националности.

Извор: Тањуг, Бета

Коментари / 0

Оставите коментар