Pucnjava u Zvečanu, ranjena dva mladića

Dvojica mladića ranjena su rano jutros u pucnjavi koja se dogodila u Zvečanu na sejveru Kosova. Napadači uhapšeni.

Srbija 11.06.2016 | 11:25
Pucnjava u Zvečanu, ranjena dva mladića

Incident se dogodio jutros u 1.50 u Ulici Bube Mihajlovića u Zvečanu a prethodila mu je svađa, izjavio je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić.

Povrijeđeni su braća Đ. A. i N. A. koji su hospitalizovani u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, ali je jedan od njih, zbog teške povrede glave prebačen u kragujevački Klinički centar na dalje liječenje.

"Mladić je doživio tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je hitna intervencija i krvarenje je zaustavljeno ali je zbog povrede glave, kolima hitne pomoći u jutarnjim satima prevezen u Klinički centar u Kragujevcu", rekao je zamjenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek.

Prema njegovim riječima drugi mladić ranjen je sa više hitaca u predjelu vrata, grudnog koša, abdomena i karlice, ali i da je van životne opasnosti.

"On je trenutno stabilno, urađena je hirurška intervencija tokom koje su drenirana oba plućna krila. On se nalazi na odjeljenju intenzivne njege i van je životne opasnosti", rekao je Elek i pozvao građane da daju krv neophodnu za dalji oporavak ranjenog mladića.

Kosovska policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih napadača P. P. i Đ. S. i kod njih je pronađeno vatreno oružje.

Mladići koji su povrijeđeni i koji su osumnjičeni za napad su srpske nacionalnosti.

Izvor: Tanjug, Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar