Друмски разбојници харају Требевићем

У Сарајеву су у петак навече забиљежена два разбојништва, једно на Требевићу, а друго у Љубљанској улици.

Босна и Херцеговина 11.06.2016 | 11:18
Друмски разбојници харају Требевићем

Око 21 сат на локалитету боб-стазе на Требевићу у општини Стари Град Сарајево, дошло је до друмског разбојништва над двије особе путничког возила.

Наиме, три непознате особе су уз пријетњу ватреним оружјем зауставили сиву "шкоду октавију" власништва М. А. из Сарајева, регистарских ознака А61-Е-483. У возилу су се налазиле особе иницијала М.Х. и П.С., од којих је отуђен аутомобил и ташна са личним документима и мобителом.

О наведеном случају обавјештен је дежурни тужилац Кантоналног тужиластва у Сарајеву, а полицијски службеници раде на расвјетљавању наведеног догађаја, идентификацији и проналаску извршилаца, саопштено је из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево.

Истог дана, око 21:30 сати у улици Љубљанска у Новом Сарајеву дошло је до разбојништва над радницима (Џ.Е. и А.М.) бензинске пумпе "Енергопетрол". Три особе наоружане пиштољем и аутоматском пушком отуђили су неутврђену суму новца и неутврђену количину цигарета.

Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево саопштено је како је о наведеном случају обавјештен дежурни тужилац Кантоналног тужиластва, а да су увиђај извршиле екипе МУП-а КС. Полицијски службеници раде на расвјетљавању наведеног догађаја, идентификацији и проналаску извршилаца.

Извор: Клиx

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

И.сарајево

11.06.2016 10:24

Цетри младица иду с Требевица у новој октавији

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

11.06.2016 10:35

То момци полажу пријемни , Додик расписао конкурс за младе талентоване специјалце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џалалабад

11.06.2016 11:19

Стање редовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џалалабад

12.06.2016 11:39

''САРАЈЕВО: Разбојништво у продавници "Рашмер" Стање редовно. Сваки дан у просјеку по два разбојништва.

ОДГОВОРИТЕ