"Дистанцирање од Српске тражи Запад"

Српска радикална странка упозорила је да је 28. јун рок који је Запад дао државном руководству Србије да се дистанцира од Републике Српске и да пристанак на пријем самопроглашеног Косова у УН или ће у супротном, како тврде, "земља бити изложена терористичким акцијама и дестабилизацији".

Србија 11.06.2016 | 07:41
"Дистанцирање од Српске тражи Запад"

Потпредседник СРС Немања Шаровић изјавио је на конференцији за новинаре да су приликом посете Вашингтону српском премијеру Александру Вучићу саопштени услови које Србија мора да испуни, а које ће прецизирати немачка канцеларка Ангела Меркел приликом најављене посете у јулу, саопштено је из СРС.

"Први услов је да Србија омогући пријем самопроглашеног Косова у УН, а други да се дистанцира од Републике Српске. Наравно, та листа услова је непрегледна и како ми испунимо један, следи други. То се понавља већ 15 година", рекао је Шаровић.

Он је указао је да је лидер СРС-а Војислав Шешељ још пре месец дана обавестио јавност о строго скриваној информацији о операцији "Игл" коју проводе САД и упозорио на опасност од терористичких напада у Србији, што је тада политички врх Србије негирао.

Извор: Пресс

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

ОПА

11.06.2016 05:54

ОВДЕ НЕСТО СМРДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

11.06.2016 09:45

Баш су Немањи рекли ста ће радити и какви су им планови.

Name

БББ

11.06.2016 06:07

До јуна да се испуне услови а Меркел ће доћи у јулу да их саопшти ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

008

11.06.2016 06:14

Мозда запад и успије у некој мјери опаметити Србију и њено водство. Све сто тразе је сасвим нормално и обавеза Србије и без ЕУ. А ста це тразити у вези Сандјака и Војводине јер и њима треба нека врста уставне застите као дистрикт или кантон. Има ту јос пуно посла пред Србијом ал ипак се креце у правом смјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биби

11.06.2016 09:17

Ста је у реду? Да јој се отима земља? Ето ти би и САНЏАК? Да се пријети нападима?

Name

Јоја с Козаре

11.06.2016 07:09

Смијешно. Па ово Запад тамбура послије сваких избора било гдје, у Србији или Републици СРБској. Кад' су се они за нас сикирали, кад су од памтивјека над нашим главама са сикиром у руци. Доста нелогичности има у њиховим саопштењима, ал добро, нисмо ми мала дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

11.06.2016 07:21

Нема краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

антраx

11.06.2016 07:49

Милокрад је својом набуситом и луђачком политиком, Српску довео до тоталне пропасти и самоуништења. Завадио нас је са најјачим свјетским силама које тренутно владају свијетом. Увео нас је у хладни рат са Америком из кога ћемо (што сви унапријед знају) изаћи поражени као нико никад у нашој историји. Последице такве погубне , набусите , лудачке политике су видљиве на сваком кораку. Једна по једна банка у РС иду у пропаст, фонд ПИО је постао неодржив па га је влада пребацила на трезор и тиме тешко оптеретила буџет који ту ставку не може да издржи дугорочно, РС сваким даном из дана у дан пада у све веће дужничко ропство, природна и рудна богаства се продају у безцијење, корупција је у РС на највећем могућем ниво односно изнад сваке мјере свјетског просјека, МУП РС је парализован постављањем подобних страначких кадрова умјесто да то буде институција у којој се стручни и поштени људи боре против криминала и корупције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мићко

11.06.2016 08:19

Потписујем сваку ријеч

Name

Опа Дјурдја

11.06.2016 08:24

Американци нас не воле због веза са Русијом. Било ко да је на власти исто би нам радили, сјети се бомбардовања.И ја једва чекам да Милету видим леђа али да ће се после тога америчка политика промијенити грдно се варамо. Они су зло када се на неког накаче. Да је тако гледај како толеришу паљење српских кућа и цркви на Косову и Метохији, ћутање на чисти фашизам у Хрватској и совинистицке изјаве Кавазовица, Изетбеговица и Комарице. Замисли само да су улоге обрнуте и да су све ово срби урадили имали би милион саопштења од Инцка и других фукара из међународни заједнице. Доказ томе да ни један договор што је нама ишао у прилог нису испоштовали.

Name

исто

11.06.2016 08:34

И ја исто

Name

Ре

11.06.2016 08:42

Само јос додај МУП је приватна агенција неколико људи.

Name

за антраx

11.06.2016 09:27

и даље , полтика коју води Додик је већ одавно прозирна , бар за људе који имало мисле својом главом . Наиме , он свјесно и то врло подло уништава РС осиромашењем источног дијела РС , а сад је посебан акцент дао на Семберију и Бјељину у цијелини , а све то за рад Хрватских интереса . Осиромашењем источног дијела РС долази до исељавања народа и то је пут за уништење РС што се може видјети на доста карти које се појављују у задње вријеме . Чак помисао да се гради ауто пут преко купреса до сплита све говори о намјерама и србовању великог баје . У КРАЈИНИ МОРАЈУ МАЛО БОЉЕ ДА РАЗМИСЛЕ ХОЋЕ ЛИ БИТИ СВОЈ НА СВОМЕ , исток је уништен у сваком смислу , опљачкано је све што се могло опљачкати .Срби избјегли из већих градова су деградирани тиме што су дошли у подрињске врлети , а радили су то за РС и више интересе сад кажу оставио сам своје и сад треба још један додик да ми кроји судбину , е неће и углавном и они који су поново стекли имовину у избјеглиштву сад је продају , јер што да трпи да му један додик понижава интелигенцију и ум . Толико бар може свако да види гдје смо , а шта он прича , понаша се као да прича овцама .

Name

рс

11.06.2016 18:45

Па то је исти сценарио којим се слузио Милосевиц и знамо како је Србија просла сад су ти сто су били у ЈУЛ-у направили и Додика,извели 5.октобар и хаос направили Србима у цијелом региону.Ко је Ненад Кецмановиц.....па обицан сектас,тај нема вјеру ни нацију него слузи својој секти.тај це бити све само никад неце бити Србин јер он и не зна ста то знаци.Исти такав је Додиг,Дуриц и сви они које су из комуњарских депонија покупили и који пресвалаце дрес по потреби а све на насу стету.

Name

Маркан

11.06.2016 08:36

Српска Србија - један народ, једна држава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.06.2016 09:26

Турска- Босна, један народ једна дрзава.

Name

Репликант

11.06.2016 20:53

Нити је Српска Србија нити је Босна Турска... Ко за тим зуди ено му Србије, ено му Турске... Пустите нормалан народ једном да зиви на миру

Name

Осветит ће се.

11.06.2016 08:43

Ма знате шта, Додик се толико уздигао и к.рци као да је он Путин или Обама,невјероватно да тако несто ради а он само ентитет.И сто овај први реце све је тацно,завади нас и са Богом и са другим народима и шта се може оцекивати,наравно освета великих сила (Америка и др.)да га спусте на земљу.А та би освета могла бити и укидање РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

11.06.2016 16:54

Ово нема никакве везе са Додиком, Срби отворите оци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

12.06.2016 07:13

Подсјећа на Вучића 90тих кад је био у пробоју, иста реторика а и статус у странци.

ОДГОВОРИТЕ