"Де Хеа приморао дјевојку на секс са саиграчима"!

У дану када је почео ЕУРО, тројица шпанских фудбалера нашла су се под озбиљним оптужбама.

Фудбал 11.06.2016 | 22:00
"Де Хеа приморао дјевојку на секс са саиграчима"!

Шпански дневни "Ел Диарио" објавио је екслузивно да се Давид Де Хеа, Иско Аларкон и Икер Муниаин терете да су 2012. године договорили састанак са девојком, чији је идентитет заштићен и, према њеним тврдњама, приморали је на секс.

"Ел Диарио" објавио је овог петка да је једна женска особа оптужила Де Хеу да је организовао њено виђање са његовим тадашњим саиграчима из младе репрезентације Шпаније, Иском и Муниаином, а да је она на крају била приморана на сексуални однос са другом двојицом.

Овај случај стигао је до шпанских инспектора у току опсежне истраге против познатог режисера порно филмова, Торбеа, који је оптужен да је снимао и филмове са малолетницима. Ипак, "Ел Диарио" тврди да особа која терети Де Хеу, Иска и Муниаина 2012. није била малолетна.

Незванично, Де Хеа није физички напао девојку, али ју је – наводно – под претњом физичком силом приморао на сексуални однос са саиграчима.

Према првим извештајима из Шпаније, може се наслутити да ће се поменута тројица фудбалера тренутно под уговорима са Манчестер јунајтедом, Реал Мадридом и Атлетик Билбаом наћи у невољи и да их сигурно очекује појављивање пред истражним органима.

Заправо, "Ел Диарио" је именовао само Де Хеу и Муниаина, наводећи да је у све био укључен и трећи фудбалер, после чега се у причу дана у Шпанији, па и шире, укључио и лист "Ел Цонфиденциал" сазнањима да је трећа особа заправо Иско, а позивајући се на изворе у тужилаштву.

Биле основане или не, тајминг за објављивање ових озбиљних оптужби је веома занимљив! Шпанци већ констатују да овакве оптужбе морају да поремете атмосферу у тиму, нарочито голмана Де Хеу, који је требало да буде први избор селектора Дел Боскеа.

Голман Манчестер јунајтеда под шокантном оптужбом, али шпански фудбалски савез сматра га невиним док се не докаже супротно.

Испрва се појавила информација да је селектор Висенте дел Боске донео тешку одлуку, да Де Хеу пошаље кући, у ком случају би први голман постао легендарни Икер Касиљас, који има 167 наступа за национални тим, али већ дуго није у адекватној форми.

Де Хеа је за Шпанију бранио на свега девет мечева, али се фантастичним партијама у Манчестер јунајтеду минуле сезоне наметнуо као достојан наследник Касиљаса.

Питање је, ипак, како ће се најновија сазнања и неизбежан медијски притисак одразити на његову концентрацију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар