"De Hea primorao djevojku na seks sa saigračima"!

U danu kada je počeo EURO, trojica španskih fudbalera našla su se pod ozbiljnim optužbama.

Fudbal 11.06.2016 | 22:00
"De Hea primorao djevojku na seks sa saigračima"!

Španski dnevni "El Diario" objavio je eksluzivno da se David De Hea, Isko Alarkon i Iker Muniain terete da su 2012. godine dogovorili sastanak sa devojkom, čiji je identitet zaštićen i, prema njenim tvrdnjama, primorali je na seks.

"El Diario" objavio je ovog petka da je jedna ženska osoba optužila De Heu da je organizovao njeno viđanje sa njegovim tadašnjim saigračima iz mlade reprezentacije Španije, Iskom i Muniainom, a da je ona na kraju bila primorana na seksualni odnos sa drugom dvojicom.

Ovaj slučaj stigao je do španskih inspektora u toku opsežne istrage protiv poznatog režisera porno filmova, Torbea, koji je optužen da je snimao i filmove sa maloletnicima. Ipak, "El Diario" tvrdi da osoba koja tereti De Heu, Iska i Muniaina 2012. nije bila maloletna.

Nezvanično, De Hea nije fizički napao devojku, ali ju je – navodno – pod pretnjom fizičkom silom primorao na seksualni odnos sa saigračima.

Prema prvim izveštajima iz Španije, može se naslutiti da će se pomenuta trojica fudbalera trenutno pod ugovorima sa Mančester junajtedom, Real Madridom i Atletik Bilbaom naći u nevolji i da ih sigurno očekuje pojavljivanje pred istražnim organima.

Zapravo, "El Diario" je imenovao samo De Heu i Muniaina, navodeći da je u sve bio uključen i treći fudbaler, posle čega se u priču dana u Španiji, pa i šire, uključio i list "El Confidencial" saznanjima da je treća osoba zapravo Isko, a pozivajući se na izvore u tužilaštvu.

Bile osnovane ili ne, tajming za objavljivanje ovih ozbiljnih optužbi je veoma zanimljiv! Španci već konstatuju da ovakve optužbe moraju da poremete atmosferu u timu, naročito golmana De Heu, koji je trebalo da bude prvi izbor selektora Del Boskea.

Golman Mančester junajteda pod šokantnom optužbom, ali španski fudbalski savez smatra ga nevinim dok se ne dokaže suprotno.

Isprva se pojavila informacija da je selektor Visente del Boske doneo tešku odluku, da De Heu pošalje kući, u kom slučaju bi prvi golman postao legendarni Iker Kasiljas, koji ima 167 nastupa za nacionalni tim, ali već dugo nije u adekvatnoj formi.

De Hea je za Španiju branio na svega devet mečeva, ali se fantastičnim partijama u Mančester junajtedu minule sezone nametnuo kao dostojan naslednik Kasiljasa.

Pitanje je, ipak, kako će se najnovija saznanja i neizbežan medijski pritisak odraziti na njegovu koncentraciju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar