Погба у Реалу - 5 година, 40 милиона евра?!

Перез и Рајола наводно су се видели пре неки дан у Шпанији и договорили петогодишњи уговор тежак 40 милиона евра. Сад још да Јувентус мало "спусти" цену.

Фудбал 11.06.2016 | 20:00
Погба у Реалу - 5 година, 40 милиона евра?!

У дану када је почело Европско првенство у Француској, италијанска мрежа "Скy Спортс" објавила је праву бомбу:

"Пол Погба договорио је услове сарадње са Реал Мадридом, који је спремио петогодишњи уговор вредан 40 милиона евра, после чега остаје само да се Мадриђани договоре са Јувентусом око висине обештећења и динамике исплате".

Ова вест помало изненађује, јер су се претходних дана, недеља, па и месеци, као фаворити за куповину Погбе помињали Барселона и Челси, а повремено и Манчетер јунајтед, из којег је сјани везиста и отишао у Јуве.

Судећи према вестима објављеним на "Скy Спортс Италиа" каналу, председник Реала Флорентино Перез и менаџер траженог фудбалера, Мино Рајола, састали су се пре неколико дана и начелно договорили услове сарадње са играчем, а у међувремену је и Јуве купио адекватну замену у виду Миралема Пјанића, аса Роме, тако да је Погбин одлазак из Торина више него известан.

Ипак, ствари неће ићи глатко, јер је према истом извору Јувентус зацепио обештећење од 120 милиона евра, што би "десетку" црно-белих учинило најскупљим фудбалером у историји ове игре. Реал, наводно, није спреман толико да плати, а важан фактор у овим преговорима могао би да буде и Алваро Мората, играч Јувентуса, којег Реал и даље може да откупи по не баш повољним условима, међутим...

С обзиром на то да је Мората један од траженијих играча на тржишту овог лета, Реал би могао добро да заради на "препродаји" центарфора, што би свакако наљутило челнике Јувентуса. Ако би Мадриђани "попустили" у том смислу и оставили Морату у Торину, могуће је и да би "бјанконери" омекшали свој став кад је Погба у питању.

Није само Мората "фактор" у овим преговорима, већ и Матео Ковачић, којег би Реал понудио Јувентусу као "кусур", а да неће тек тако пристати да прода Француза, петоструки узастопни првак Италије поручио је када је одбио понуду Барселоне од 100 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар