"СзП спреман за локалне изборе"

У Источном Сарајеву данас је одржана сједница Градског одбора ПДП-а на којој је изабрано ново руководство странке у том граду. У ПДП-у се надају да ће на предстојећим локалним изборима остварити значајан резултат, бољи од онога прије четири године, чиме ће доказати да су озбиљна политичка опција од које зависи развој града Источно Сарајево, преноси БН телевизија.

Република Српска 10.06.2016 | 19:00
"СзП спреман за локалне изборе"

"Град Источно Сарајево за ПДП има изузетан политички, али и друштвени значај, јер се наслања на град Сарајево и на неки начин симболизује снагу Републике Српске, институција Републике Српске и представника Републике Српске у Заједничким институцијама БиХ", каже предсједник те странке Бранислав Бореновић.

Бореновић додаје да ПДП очекује добар изборни резултат у октобру, чиме ће оправдано доказати да је озбиљна политичка опција од које зависи развој града Источно Сарајево.

"Са коалиционим партнерима из Савеза за промјене постигнут је договор да ми подржимо кандидате СДС-а за наченике у свих шест градских општина, а да ПДП добије градоначелника Источног Сарајева након локалних избора", открива Бореновић.

У ПДП-у за БН телевизију истичу и да ће се залагати за даљи раст и развој институција града Источно Сарајево.

"Очекујемо од свих нивоа власти да имају додатни сензибилитет, политички, економски и историјски у односу на Источно Сарајево. Очекујемо да сви подрже јачање и очување града и противимо се било каквој прекомпозицији града Источно Сарајево, јер сматрамо да то утиче на његову суштину и може утицати на будуће односе у Републици Српској", истиче нови предсједник Градског одбора ПДП-а Источно Сарајево Раде Ћосовић, те подсјећа да је Република Српска настала на подручју града Источно Сарајево.

Из ПДП-а поручују да се успјехом на предстојећим локалним изборима припремају за опште изборе 2018. и за освајање власти у Републици Српској.

БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бањалука

10.06.2016 17:56

Свака им цаст, огулисе свог савјетника ко нико до сада.. Требао је бореновиц бити градонацелник бањалуке, само постено и храбро... Свака цаст пдп

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП...

10.06.2016 20:31

...ПРОП'О К'О КАУЧ!

Name

Поп

10.06.2016 18:17

Па ви сте се преполовили и још се осипате! Пропали сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црис

10.06.2016 19:32

Браво

Name

Селам

10.06.2016 20:39

Паметно је Иванић поступио и на вријеме разгулио! Кадар у странци катастрофа!

Name

ДЕ ГОТХИА

11.06.2016 14:53

НИ МАЊЕ ПАРТИЈЕ НИ ВИШЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ ЗА ФУНКЦИЈЕ... А СТАЛНО СЕ "ШЛЕПАТЕ" НА ЛЕЂИМА ВЕЛИКИХ СТРАНАКА... МАЛО СДС - ПА У ВЛАСТ, ПА МАЛО СНСД ПА У ВЛАСТ, ПА САД ОПЕТ СДС, ПА ИМАТЕ ЧЛАНА ПРЕДСЈЕДНИШТВА... А САД СЕ МАЛО ОПЕТ "СЛИКАТЕ" СА СНСД-ом - ПА САСТАНАК СА ДОДИКОМ... А ВАШ ЛОПОВЛУК ЈЕ ОСТАО НА ЛЕЂИМА БИВШЕГ МИНИСТРА ТРАНСПОРТА ДОКИЋА, КОЈИ ЈЕ ЈАДАН, САМ ПРИЗНАО ДА ЈЕ КРАО ПАРЕ ИЗ БУЏЕТА РС ЗАЈЕДНО СА МАРКОМ ПАВИЋЕМ... А КРАЂЕ У СУМАМА РС И БАНКАМА РС НИСУ ВАМ ДОКАЗАНЕ - ОСТАЛЕ СУ САМО СУМЊЕ... ИПАК НЕМА ВЕЗЕ, БИТНО ЈЕ ОБОРИТИ ПОСТОЈЕЋУ ВЛАСТ - САМО ДАЈТЕ ЉУДИ СМАЊИТЕ АПЕТИТЕ, ПА ДОВОЉНО ЈЕ ШТО СМО ИВАНИЋА - ПЕНЗОСА ВРАТИЛИ У ПОЛИТИЧКИ ЖИВОТ НА ВЕЛИКА ВРАТА - ПА ТО КОШТА ГОСПОДИНЕ БОПОРЕНОВИЋУ !!! ЈЕР ДОСТА ЈЕ СДС БИО СВИМА ХОТЕЛСКА СОБАРИЦА.

ОДГОВОРИТЕ