"SzP spreman za lokalne izbore"

U Istočnom Sarajevu danas je održana sjednica Gradskog odbora PDP-a na kojoj je izabrano novo rukovodstvo stranke u tom gradu. U PDP-u se nadaju da će na predstojećim lokalnim izborima ostvariti značajan rezultat, bolji od onoga prije četiri godine, čime će dokazati da su ozbiljna politička opcija od koje zavisi razvoj grada Istočno Sarajevo, prenosi BN televizija.

Republika Srpska 10.06.2016 | 19:00
"SzP spreman za lokalne izbore"

"Grad Istočno Sarajevo za PDP ima izuzetan politički, ali i društveni značaj, jer se naslanja na grad Sarajevo i na neki način simbolizuje snagu Republike Srpske, institucija Republike Srpske i predstavnika Republike Srpske u Zajedničkim institucijama BiH", kaže predsjednik te stranke Branislav Borenović.

Borenović dodaje da PDP očekuje dobar izborni rezultat u oktobru, čime će opravdano dokazati da je ozbiljna politička opcija od koje zavisi razvoj grada Istočno Sarajevo.

"Sa koalicionim partnerima iz Saveza za promjene postignut je dogovor da mi podržimo kandidate SDS-a za načenike u svih šest gradskih opština, a da PDP dobije gradonačelnika Istočnog Sarajeva nakon lokalnih izbora", otkriva Borenović.

U PDP-u za BN televiziju ističu i da će se zalagati za dalji rast i razvoj institucija grada Istočno Sarajevo.

"Očekujemo od svih nivoa vlasti da imaju dodatni senzibilitet, politički, ekonomski i istorijski u odnosu na Istočno Sarajevo. Očekujemo da svi podrže jačanje i očuvanje grada i protivimo se bilo kakvoj prekompoziciji grada Istočno Sarajevo, jer smatramo da to utiče na njegovu suštinu i može uticati na buduće odnose u Republici Srpskoj", ističe novi predsjednik Gradskog odbora PDP-a Istočno Sarajevo Rade Ćosović, te podsjeća da je Republika Srpska nastala na području grada Istočno Sarajevo.

Iz PDP-a poručuju da se uspjehom na predstojećim lokalnim izborima pripremaju za opšte izbore 2018. i za osvajanje vlasti u Republici Srpskoj.

BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Banjaluka

10.06.2016 19:56

Svaka im cast, ogulise svog savjetnika ko niko do sada.. Trebao je borenovic biti gradonacelnik banjaluke, samo posteno i hrabro... Svaka cast pdp

ODGOVORITE
Name

PDP...

10.06.2016 22:31

...PROP'O K'O KAUČ!

Name

Pop

10.06.2016 20:17

Pa vi ste se prepolovili i još se osipate! Propali ste!

ODGOVORITE
Name

cris

10.06.2016 21:32

Bravo

Name

Selam

10.06.2016 22:39

Pametno je Ivanić postupio i na vrijeme razgulio! Kadar u stranci katastrofa!

Name

DE GOTHIA

11.06.2016 16:53

NI MANJE PARTIJE NI VIŠE ZAINTERESOVANIH ZA FUNKCIJE... A STALNO SE "ŠLEPATE" NA LEĐIMA VELIKIH STRANAKA... MALO SDS - PA U VLAST, PA MALO SNSD PA U VLAST, PA SAD OPET SDS, PA IMATE ČLANA PREDSJEDNIŠTVA... A SAD SE MALO OPET "SLIKATE" SA SNSD-om - PA SASTANAK SA DODIKOM... A VAŠ LOPOVLUK JE OSTAO NA LEĐIMA BIVŠEG MINISTRA TRANSPORTA DOKIĆA, KOJI JE JADAN, SAM PRIZNAO DA JE KRAO PARE IZ BUDŽETA RS ZAJEDNO SA MARKOM PAVIĆEM... A KRAĐE U SUMAMA RS I BANKAMA RS NISU VAM DOKAZANE - OSTALE SU SAMO SUMNJE... IPAK NEMA VEZE, BITNO JE OBORITI POSTOJEĆU VLAST - SAMO DAJTE LJUDI SMANJITE APETITE, PA DOVOLJNO JE ŠTO SMO IVANIĆA - PENZOSA VRATILI U POLITIČKI ŽIVOT NA VELIKA VRATA - PA TO KOŠTA GOSPODINE BOPORENOVIĆU !!! JER DOSTA JE SDS BIO SVIMA HOTELSKA SOBARICA.

ODGOVORITE