Мичел: Привилегија је бити члан Звезде!

Млади репрезентативац Новог Зеланда Адам Мичел промовисан је као нови фудбалер Црвене звезде и поручио да је дошао како би играо Лигу шампиона и освајао титуле.

Фудбал 10.06.2016 | 18:30
Мичел: Привилегија је бити члан Звезде!

Талентовани 20-годишњи дефанзивац прошао је једномесечну пробу у Звезди и потписао уговор до лета 2017. године, са опцијом да се продужи на још две сезоне.

"Лепо сам дочекан у Звезди. Хвала тренеру Божовићу што ми је указао поверење. Привилегован сам и част ми је што сам постао члан бившег европског првака и шампиона Србије. Надам се да ћу помоћи клубу да избори пласман у Лигу шампиона", рекао је Мичел.

Он је играо на прошлогодишњем Светском првенству за омладинце, док је у домовини носио дресове прволигаша Сентури Јунајтеда и Воп Јунајтеда.

Он је открио да би ускоро требало да добије хрватски пасош.

"Мајка ми је Хрватица и у процесу сам добијања тамошњег пасоша. Ускоро би требало да га добијем", закључио је Мичел.

Звездин спортски директор Блажо Раосављевић најавио је још долазака у току следеће недеље и додао да се интензивно трага за нападачем.

"Павловићев одлазак у Копенхаген не ремети нам планове. Он је био једна од опција и пожелео бих му срећу у Данској. Не знам колика је понуда, али чим је отишао у Копенхаген значи да је била одлична. Не одбија се лако Звезда", констатовао је функционер црвено-белих.

Он је потврдио да је млади репрезентативац Србије Урош Ђурђевић једно од решења за појачање у нападу.

"У принципу бисмо пре довели домаћег нападача. Ђурђевић је свакако један од кандидата", закључио је Раосављевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар