Mičel: Privilegija je biti član Zvezde!

Mladi reprezentativac Novog Zelanda Adam Mičel promovisan je kao novi fudbaler Crvene zvezde i poručio da je došao kako bi igrao Ligu šampiona i osvajao titule.

Fudbal 10.06.2016 | 18:30
Mičel: Privilegija je biti član Zvezde!

Talentovani 20-godišnji defanzivac prošao je jednomesečnu probu u Zvezdi i potpisao ugovor do leta 2017. godine, sa opcijom da se produži na još dve sezone.

"Lepo sam dočekan u Zvezdi. Hvala treneru Božoviću što mi je ukazao poverenje. Privilegovan sam i čast mi je što sam postao član bivšeg evropskog prvaka i šampiona Srbije. Nadam se da ću pomoći klubu da izbori plasman u Ligu šampiona", rekao je Mičel.

On je igrao na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu za omladince, dok je u domovini nosio dresove prvoligaša Senturi Junajteda i Vop Junajteda.

On je otkrio da bi uskoro trebalo da dobije hrvatski pasoš.

"Majka mi je Hrvatica i u procesu sam dobijanja tamošnjeg pasoša. Uskoro bi trebalo da ga dobijem", zaključio je Mičel.

Zvezdin sportski direktor Blažo Raosavljević najavio je još dolazaka u toku sledeće nedelje i dodao da se intenzivno traga za napadačem.

"Pavlovićev odlazak u Kopenhagen ne remeti nam planove. On je bio jedna od opcija i poželeo bih mu sreću u Danskoj. Ne znam kolika je ponuda, ali čim je otišao u Kopenhagen znači da je bila odlična. Ne odbija se lako Zvezda", konstatovao je funkcioner crveno-belih.

On je potvrdio da je mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević jedno od rešenja za pojačanje u napadu.

"U principu bismo pre doveli domaćeg napadača. Đurđević je svakako jedan od kandidata", zaključio je Raosavljević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar