Митровић о титули: То могу само велике екипе!

Капитен Црвене звезде Лука Митровић рекао је да му је веома тешко да нађе праве речи и опише колико му значи нови трофеј после тријумфа над Партизаном.

Кошарка 10.06.2016 | 17:15
Митровић о титули: То могу само велике екипе!

"Ово ми је пети трофеј са Звездом. Стварно не знам који ми је дражи од којег, али сваки трофеј после овакве сезоне, нарочито какве сам ја имао са том повредом, велики је успех. За мене су два трофеја након повреде оно због чега сам тренирао и почео да тренирам кошарку", рекао је Митровић.

Црвено-бели су савладали Партизан 70:65 и са 3:1 у серији дошли до 17. титуле првака Србије.

Он је додао да је екипа пронашла снаге да одигра одличан меч и врати брејк вечитом ривалу.

"То могу само велике екипе. Мислим да смо паметно одиграли ову утакмицу, идентично како смо играли у финалу прошле године пред њиховим навијачима у АБА лиги. Ово је права тимска победа. У финалу је најмање битно ко игра добро јер смо сви исцрпљени. Најбитнија је победа и титула", поручио је Митровић.

Његов саиграч Немања Дангубић честитао је комплетном тиму на освојеном трофеју и нагласио да је серија била веома тешка.

"Било је изузетно тешко играти против Партизана. Успели смо на крају и сада можемо да уживамо у победи и титули. Фантастичан је осећај и поносан сам на саиграче”, рекао је Дангубић.

Квинси Милер рекао је да су црвено-бели одиграли тимски и заслужено стигли до трофеја.

"Веома је тешко играти пред навијачима Партизана. Знамо да је ово најважнија утакмица сезоне и колико значи навијачима. Знали смо да морамо да дамо све од себе. Амтосфера у финалној серији била је одлична, задовољство је бити део овог тима и историје", закључио је Милер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар