Mitrović o tituli: To mogu samo velike ekipe!

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da mu je veoma teško da nađe prave reči i opiše koliko mu znači novi trofej posle trijumfa nad Partizanom.

Košarka 10.06.2016 | 17:15
Mitrović o tituli: To mogu samo velike ekipe!

"Ovo mi je peti trofej sa Zvezdom. Stvarno ne znam koji mi je draži od kojeg, ali svaki trofej posle ovakve sezone, naročito kakve sam ja imao sa tom povredom, veliki je uspeh. Za mene su dva trofeja nakon povrede ono zbog čega sam trenirao i počeo da treniram košarku", rekao je Mitrović.

Crveno-beli su savladali Partizan 70:65 i sa 3:1 u seriji došli do 17. titule prvaka Srbije.

On je dodao da je ekipa pronašla snage da odigra odličan meč i vrati brejk večitom rivalu.

"To mogu samo velike ekipe. Mislim da smo pametno odigrali ovu utakmicu, identično kako smo igrali u finalu prošle godine pred njihovim navijačima u ABA ligi. Ovo je prava timska pobeda. U finalu je najmanje bitno ko igra dobro jer smo svi iscrpljeni. Najbitnija je pobeda i titula", poručio je Mitrović.

Njegov saigrač Nemanja Dangubić čestitao je kompletnom timu na osvojenom trofeju i naglasio da je serija bila veoma teška.

"Bilo je izuzetno teško igrati protiv Partizana. Uspeli smo na kraju i sada možemo da uživamo u pobedi i tituli. Fantastičan je osećaj i ponosan sam na saigrače”, rekao je Dangubić.

Kvinsi Miler rekao je da su crveno-beli odigrali timski i zasluženo stigli do trofeja.

"Veoma je teško igrati pred navijačima Partizana. Znamo da je ovo najvažnija utakmica sezone i koliko znači navijačima. Znali smo da moramo da damo sve od sebe. Amtosfera u finalnoj seriji bila je odlična, zadovoljstvo je biti deo ovog tima i istorije", zaključio je Miler.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar