Величковић: Честитам Звезди, али и својим саиграчима!

Кошаркаш Партизана Новица Величковић честитао је Црвеној звезди на титули шампиона Србије и похвалио своје саиграче на свему што су издржали током сезоне.

Кошарка 10.06.2016 | 16:15
Величковић: Честитам Звезди, али и својим саиграчима!

"Имали смо претежак период иза нас. Не знам коме иде у корист да се игра у два дана, немам појма... Честитао бих противнику. Стварно смо дали свој максимум. Седам утакмица у 10 дана је много, али не кукамо", рекао је Величковић.

Партизан није успео да врати титулу, пошто је Звезда добила у финалној серији са 3:1 у победама и тако одбранила трофеј из прошле сезоне.

Величковић је честитао својим саиграчима.

"Показали смо карактер. Добити онако трећу утакмицу није нимало лако. Поносан сам на своје саиграче. Хвала навијачима", казао је Величковић.

Његов саиграч Андреја Милутиновић честитао је својим саиграчима, али и противничким.

"Звезда је снажно, евролигашки играла целу финалну серију. Нисам тужан јер смо се стварно борили. У првој утакмици нисмо имали енергију, али у преосталим јесмо, бацали смо се за сваку лопту, показали карактер. У четвртој нисмо имали више снаге", рекао је Милутиновић.

"Честитам ипак саиграчима и стручном штабу, стварно смо се борили до последње секунде", додао је он.

Милутиновић је казао да је ова сезона велики подстрек за следећу.

"Када је тренер Александар Џикић дошао били смо последњи на табели Јадранске лиге. Било је стварно турболентно. Финале Купа, па смо добро мучили Звезду у финалу. То је подстрек за даље", казао је Милутиновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар