Veličković: Čestitam Zvezdi, ali i svojim saigračima!

Košarkaš Partizana Novica Veličković čestitao je Crvenoj zvezdi na tituli šampiona Srbije i pohvalio svoje saigrače na svemu što su izdržali tokom sezone.

Košarka 10.06.2016 | 16:15
Veličković: Čestitam Zvezdi, ali i svojim saigračima!

"Imali smo pretežak period iza nas. Ne znam kome ide u korist da se igra u dva dana, nemam pojma... Čestitao bih protivniku. Stvarno smo dali svoj maksimum. Sedam utakmica u 10 dana je mnogo, ali ne kukamo", rekao je Veličković.

Partizan nije uspeo da vrati titulu, pošto je Zvezda dobila u finalnoj seriji sa 3:1 u pobedama i tako odbranila trofej iz prošle sezone.

Veličković je čestitao svojim saigračima.

"Pokazali smo karakter. Dobiti onako treću utakmicu nije nimalo lako. Ponosan sam na svoje saigrače. Hvala navijačima", kazao je Veličković.

Njegov saigrač Andreja Milutinović čestitao je svojim saigračima, ali i protivničkim.

"Zvezda je snažno, evroligaški igrala celu finalnu seriju. Nisam tužan jer smo se stvarno borili. U prvoj utakmici nismo imali energiju, ali u preostalim jesmo, bacali smo se za svaku loptu, pokazali karakter. U četvrtoj nismo imali više snage", rekao je Milutinović.

"Čestitam ipak saigračima i stručnom štabu, stvarno smo se borili do poslednje sekunde", dodao je on.

Milutinović je kazao da je ova sezona veliki podstrek za sledeću.

"Kada je trener Aleksandar Džikić došao bili smo poslednji na tabeli Jadranske lige. Bilo je stvarno turbolentno. Finale Kupa, pa smo dobro mučili Zvezdu u finalu. To je podstrek za dalje", kazao je Milutinović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar