Сораја: Стефан ме сијече, ја то волим!

Након што је фудбалер Стефан Михајловић у ноћи између уторка и сриједе, ножем исјекао старлету Сорају Вучелић по врату и испод дојке, она каже да ово није први пут.

Србија 10.06.2016 | 10:59
Сораја: Стефан ме сијече, ја то волим!

Вјеровали или не, Вучелићева истиче да су се сличне ситуације дешавале и док су њих двоје били у љубавној вези, али да је то само начин њиховог дружења и несланих шала.

Иако је након инцидента истрчала из његовог стана, гдје је дошло до повреда, и одвезла се у Ургентни центар да јој санирају ране, Сораја сада тврди да је све био само сплет неспретних околности. Вучелићева објашњава да Стефан није намјерно кренуо на њу ножем.

"Ово није први пут да нам се оваква ствар деси. Дешавало се и раније, док смо се забављали, да се гуркамо и све се заврши на сличан начин. Није он имао намјеру да ме повриједи. Често смо знали да се занесемо док смо били заједно, па да се на сличан начин цимамо, гуркамо и вучемо. Наравно све је то шала, као што се и сада догодило. Добро сам и све је у најбољем реду. Заиста не бих да се због овога диже прашина јер су огреботине настале као производ нашег зезања након ноћног провода. Најважније је да сам добро", каже Сораја за „Ало“.

Михајловић воли познате цице!

Стефан Михајловић јавности није постао познат као успјешан фудбалер, који је каријеру градио головима, већ по везама са познатим цицама. Он је прво смувао Сандру Обрадовић, која је често ишла у Ужице јер је тамо Стефан боравио док је играо за њихов клуб.

Веза се распала када је он упловио у романсу са Сорајом. Након старлете, Михајловић је кратко био и у вези са пјевачицом Катарином Живковић. На сву срећу, оштрица ножа није прошла дубоко у њен врат, па нису оштећене артерије, што би њен живот угрозило у великој мјери. Без обзира на све, Сораја остаје при ставу да се овај инцидент догодио случајно због чега неће кривично гонити Михајловића.

"Немам разлога да га тужим, јер је све била шала", тврди Вучелићева, која је након инцидента за наш лист признала да је била у Ургентном центру.

"Тачно је да сам била у Ургнентом, али он то није намјерно урадио", као папагај понављала је старлета, како сазнајемо, и пред докторима, због чега није жељела да даје изјаву полицајцима који су дежурни у овој медицинској установи.

Како би чули другу старну приче током јучерашњег дана новинари "Ало" непрестано су звали Стефана, али је он искључио свој мобилни телефон, на који су га недавно добили.

Подсјећања ради, Вучелићева је са Стефаном и пријатељицама изашла на један београдски сплав, а послије добре журке одлучили су да дружење наставе у вили бившег играча Црвене звезде и сина Радмила Михајловића, на Сењаку. Како је вријеме одмицало, Сораја је у једном моменту хтјела да оде кући, али јој Стефан, са којим је својевремено била у вези, то није дозволио.

Како наводи један од очевидаца, Стефан је извадио нож и сјекао ваздух са њим. Сораја је покушала да побјегне и у том моменту ју је с леђа посјекао по стомаку, испод дојки, али и врату.

Вучелићева је истог момента отишла у Ургентни центар, гдје су јој констатовали посјекотине. Стефан је од раније познат полицији.

Наиме, 2015. године он је својим „порше кајеном“ изазвао несрећу, у којој је погинуо један човјек, а Михајловић је побјегао са лица мјеста код мајке.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

замрдај митре

10.06.2016 09:02

Ма навикла си да се сијечеш, само настави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

10.06.2016 09:24

Опрости им бозе не знају ста цине ⛪️

Name

Пајович.

11.06.2016 19:17

Е, људи ја јошт нисам опазијо ниједног ожиљка.морате ћу јошт једном преконтролисати.ред! је ред.

Name

Није лепо лагати

10.06.2016 10:30

Јој брате види се из авиона да лазе.Цуј играли се мало нозевима.Хахах није да ме брига, али само се јос висе изваљује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАБИН.

12.06.2016 07:10

Жена'робот одпорна на сваки ударац 'овај је употребио погрешано орудје.АААА,МАЦОЛА КАКАВ ОВНА!ДРУГИ ПУТ ПАЗИ,КАКО СЕ ОБНАШАШ, ОТРОВНИЦЕ СУ ТО ЈАРАНЕ МОЈ.

Name

Нена

10.06.2016 17:35

Свакако је пуна пластике и силикона ниста на себи нема природно, фуј !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуц пуц

15.06.2016 13:22

За ову треба добра прангија

ОДГОВОРИТЕ