Soraja: Stefan me siječe, ja to volim!

Nakon što je fudbaler Stefan Mihajlović u noći između utorka i srijede, nožem isjekao starletu Soraju Vučelić po vratu i ispod dojke, ona kaže da ovo nije prvi put.

Srbija 10.06.2016 | 10:59
Soraja: Stefan me siječe, ja to volim!

Vjerovali ili ne, Vučelićeva ističe da su se slične situacije dešavale i dok su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi, ali da je to samo način njihovog druženja i neslanih šala.

Iako je nakon incidenta istrčala iz njegovog stana, gdje je došlo do povreda, i odvezla se u Urgentni centar da joj saniraju rane, Soraja sada tvrdi da je sve bio samo splet nespretnih okolnosti. Vučelićeva objašnjava da Stefan nije namjerno krenuo na nju nožem.

"Ovo nije prvi put da nam se ovakva stvar desi. Dešavalo se i ranije, dok smo se zabavljali, da se gurkamo i sve se završi na sličan način. Nije on imao namjeru da me povrijedi. Često smo znali da se zanesemo dok smo bili zajedno, pa da se na sličan način cimamo, gurkamo i vučemo. Naravno sve je to šala, kao što se i sada dogodilo. Dobro sam i sve je u najboljem redu. Zaista ne bih da se zbog ovoga diže prašina jer su ogrebotine nastale kao proizvod našeg zezanja nakon noćnog provoda. Najvažnije je da sam dobro", kaže Soraja za „Alo“.

Mihajlović voli poznate cice!

Stefan Mihajlović javnosti nije postao poznat kao uspješan fudbaler, koji je karijeru gradio golovima, već po vezama sa poznatim cicama. On je prvo smuvao Sandru Obradović, koja je često išla u Užice jer je tamo Stefan boravio dok je igrao za njihov klub.

Veza se raspala kada je on uplovio u romansu sa Sorajom. Nakon starlete, Mihajlović je kratko bio i u vezi sa pjevačicom Katarinom Živković. Na svu sreću, oštrica noža nije prošla duboko u njen vrat, pa nisu oštećene arterije, što bi njen život ugrozilo u velikoj mjeri. Bez obzira na sve, Soraja ostaje pri stavu da se ovaj incident dogodio slučajno zbog čega neće krivično goniti Mihajlovića.

"Nemam razloga da ga tužim, jer je sve bila šala", tvrdi Vučelićeva, koja je nakon incidenta za naš list priznala da je bila u Urgentnom centru.

"Tačno je da sam bila u Urgnentom, ali on to nije namjerno uradio", kao papagaj ponavljala je starleta, kako saznajemo, i pred doktorima, zbog čega nije željela da daje izjavu policajcima koji su dežurni u ovoj medicinskoj ustanovi.

Kako bi čuli drugu starnu priče tokom jučerašnjeg dana novinari "Alo" neprestano su zvali Stefana, ali je on isključio svoj mobilni telefon, na koji su ga nedavno dobili.

Podsjećanja radi, Vučelićeva je sa Stefanom i prijateljicama izašla na jedan beogradski splav, a poslije dobre žurke odlučili su da druženje nastave u vili bivšeg igrača Crvene zvezde i sina Radmila Mihajlovića, na Senjaku. Kako je vrijeme odmicalo, Soraja je u jednom momentu htjela da ode kući, ali joj Stefan, sa kojim je svojevremeno bila u vezi, to nije dozvolio.

Kako navodi jedan od očevidaca, Stefan je izvadio nož i sjekao vazduh sa njim. Soraja je pokušala da pobjegne i u tom momentu ju je s leđa posjekao po stomaku, ispod dojki, ali i vratu.

Vučelićeva je istog momenta otišla u Urgentni centar, gdje su joj konstatovali posjekotine. Stefan je od ranije poznat policiji.

Naime, 2015. godine on je svojim „porše kajenom“ izazvao nesreću, u kojoj je poginuo jedan čovjek, a Mihajlović je pobjegao sa lica mjesta kod majke.

(Alo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

zamrdaj mitre

10.06.2016 09:02

Ma navikla si da se siječeš, samo nastavi.

ODGOVORITE
Name

Milos

10.06.2016 09:24

Oprosti im boze ne znaju sta cine ⛪️

Name

Pajovič.

11.06.2016 19:17

E, ljudi ja jošt nisam opazijo nijednog ožiljka.morate ću jošt jednom prekontrolisati.red! je red.

Name

Nije lepo lagati

10.06.2016 10:30

Joj brate vidi se iz aviona da laze.Cuj igrali se malo nozevima.Hahah nije da me briga, ali samo se jos vise izvaljuje...

ODGOVORITE
Name

BABIN.

12.06.2016 07:10

Žena'robot odporna na svaki udarac 'ovaj je upotrebio pogrešano orudje.AAAA,MACOLA KAKAV OVNA!DRUGI PUT PAZI,KAKO SE OBNAŠAŠ, OTROVNICE SU TO JARANE MOJ.

Name

Nena

10.06.2016 17:35

Svakako je puna plastike i silikona nista na sebi nema prirodno, fuj !

ODGOVORITE
Name

puc puc

15.06.2016 13:22

Za ovu treba dobra prangija

ODGOVORITE