Радар контрола на путу Бањалука - Јајце

На магистралном путу Бањалука-Јајце од данас је бити појачана контрола учесника у саобраћају аутоматским мјерењем прекорачења допуштене брзине помоћу радарског система "Рамер 10", али и од полицијских службеника Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, рекла је Срни начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Република Српска 10.06.2016 | 09:45
Радар контрола на путу Бањалука - Јајце

Миљановићева је нагласила да ће радарски систем "Рамер 10" на овом путном правцу бити у цјелодневној функцији до даљег. 

"Министарство унутрашњих послова Републике Српске апелује да сви возачи поштују прописано ограничење брзине кретања и прилагоде вожњу условима пута, те тако заштите свој, али и животе других учесника у саобраћају", рекла је Миљановићева. 

На магистралном путу Бањалука-Јајце ове године догодило се пет саобраћајних незгода у којима је седам лица смртно страдало.

(Срна)

(Фото: ИнфоБијељина.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мг

10.06.2016 08:59

Тај радар слузи да се повеца број наплацених казни а не да се повеца безбједност уцесника у саобрацају.јер поред тог радара продјете а да и не знате да је ту негде. А да бисте повецали безбједност на том дијелу пута могао би неко за поцетак да провери састав постављеног асфалта на том путу.

ОДГОВОРИТЕ