Radar kontrola na putu Banjaluka - Jajce

Na magistralnom putu Banjaluka-Jajce od danas je biti pojačana kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine pomoću radarskog sistema "Ramer 10", ali i od policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Republika Srpska 10.06.2016 | 09:45
Radar kontrola na putu Banjaluka - Jajce

Miljanovićeva je naglasila da će radarski sistem "Ramer 10" na ovom putnom pravcu biti u cjelodnevnoj funkciji do daljeg. 

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apeluje da svi vozači poštuju propisano ograničenje brzine kretanja i prilagode vožnju uslovima puta, te tako zaštite svoj, ali i živote drugih učesnika u saobraćaju", rekla je Miljanovićeva. 

Na magistralnom putu Banjaluka-Jajce ove godine dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam lica smrtno stradalo.

(Srna)

(Foto: InfoBijeljina.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mg

10.06.2016 08:59

Taj radar sluzi da se poveca broj naplacenih kazni a ne da se poveca bezbjednost ucesnika u saobracaju.jer pored tog radara prodjete a da i ne znate da je tu negde. A da biste povecali bezbjednost na tom dijelu puta mogao bi neko za pocetak da proveri sastav postavljenog asfalta na tom putu.

ODGOVORITE