Преокрет: Мандатар Милошевић или Марић?

Домагој Милошевић је, уз Здравка Марића, најозбиљнији ХДЗ-ов кандидат за новог мандатара, сазнеје РТЛ Директ.

Регион 10.06.2016 | 09:10
Преокрет: Мандатар Милошевић или Марић?

Здравко Марић је већ неколико дана познат као ХДЗ-ов нови нестраначки мандатар, а познато је и то да ХДЗ има још неколико кандидата, но њихова имена нису изашла у јавност.

Током јучерашњег дана спомињали су се министри Томислав Толушић и Олег Бутковић, али врх странке сматра да Марић и Милошевић имају највише искуства и међународних финанијских контаката што би у сљедећим недјељама могло бити изузетно важно.

Да прича о Милошевићу као изгледном кандидату држи воду доказује и синоћњи састанак између њега и Карамарка у једном загребачком хотелу. Трка до саборске већине Из ХДЗ-а задњих неколико дана упорно понављају да имају саборску већину, а ХДЗ-ов Фрањо Луцић јуче је рекао да ће већину имати најкасније данас.

Синоћ у емисији Отворено тај је рок, додуше, мало пролонгирао рекавши да ће већину имати кроз дан два, али је нагласио да ту не рачуна викенде. Јуче послијеподне СДП-ов Ранко Остојић рекао је да је његова странка почела прикупљати потписе за распуштање Сабора и да ће се све знати врло брзо.

(Ртлдирект)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рс

10.06.2016 07:58

Хахах Милосевиц премијер Хрватске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јао

10.06.2016 10:27

Није му ваљда Слоба Милосевиц стрицек

ОДГОВОРИТЕ