"Протест у Приједору је једино рјешење!"

Савез за промјене напомиње да је протест у Приједору једино рјешење против намјере Владе да распрода преостала природна богатства Републике Српске. Напомињу и да су у Приједору осванули графити са бруталним пријетњама упућеним челницима Савеза за промјене.

Република Српска 09.06.2016 | 18:14
"Протест у Приједору је једино рјешење!"

Власт у Српској се понаша бахато и на непримјерен начин покушава да прода сва природна богатства Републике Српске и протести су неопходни да би се то макар у случају Рудника жељезне руде "Љубија" покушало спријешити, кажу у СДС-у. Бруталне пријетње и позив на линч челника Савеза за промјене, који су осванули на приједорским зидовима, показују на који начин размишља власт у Српској, али неће уплашити никога, кажу у СДС-у.

Влада хоће да прода удио Српске у рудницима "Љубија", компанији без било каквих референци, тврде у СДС-у. У ПДП-у кажу, такође, да су у ситуацији у којој се Српска нашла са Рудницима жељезне руде, протести у Приједору за сада једино рјешење.

Миладин Станић, посланик СДС-а, позива Владу да коначно каже да ли је за опстанак пољопривредне производње у Републици Српској. Сраман је однос власти према пољопривредницима којима се не уплаћују законом преузете обавезе.

Савез за промјене позвао је Полицију Републике Српске да утврди ко је графитима пријетио челницима Савеза за промјене.

Најавили су и да неће одустати од мирне борбе којом покушавају да спријече нелогичну продају природних богатстава Српске сумњивим лицима.

Протести су заказани за данас у 19.00 часова на Тргу мајора Зорана Карлице у Приједору гдје ће бити прочитани захтјеви републичким властима.

 

БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милос

09.06.2016 16:37

Цим пријете убиством знаци да су цацнули у дебели криминал!? Страсно ста ради ова ненародна власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

09.06.2016 16:42

Павић је скроз изгубио компас Удариле му паре и власт у главу, гњида обична

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле борик

09.06.2016 17:00

Из оваквих протеста мозе се народ покренути и окренути против ових комедијаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааааа...

09.06.2016 17:26

САМО 1000 ОКУПИЛИ...ААААААААА...ПРОП'О САВЕЗ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

некоИЗмасе

09.06.2016 17:33

Једини нацин показати незадовољство,до избора...а онда драги моји сви најсмртоносније орузје против политицара у руке,свако га има у куци,књизари,сколи пијаци,није ни скупо а зове се оловка,дакле оловку у руке и правац гласацко мјесто,ми дрзимо њих у својим рукама а не они нас

ОДГОВОРИТЕ