Фудбалер потпуно другачији од других: Какво црно финале, удаје сестру у суботу!

Капитен репрезентације Новог Зеланда пропустиће прилику да подигне први пехар на репрезентативном плану!

Фудбал 10.06.2016 | 22:00
Фудбалер потпуно другачији од других: Какво црно финале, удаје сестру у суботу!

Једно континентално такмичење завршава се ових дана на другом крају света, у Океанији где је тамошњи Куп нација доспео у финалну фазу. Ипак, вероватно да нам оно не би било занимљиво да капитен једног од финалиста није повукао необичан потез и решио да не игра у борби за трофеј.

Нови Зеланд и Папуа Нова Гвинеја, иначе дебитант у овом такмичењу, у суботу ујутру од осам часова по нашем времену играју финале континенталног шампионата Океаније, а фаворизовани Новозеланђани биће лишени услуга најбољег стрелца и капитена Криса Вуда.

Оно што је  најзанимљивије  је да нису ни повреда, а ни суспензија разлог због којег нападач Лидса пропушта финале већ чињеница да тог дана удаје сестру.

“Разочаран сам што не могу да играм у финалу јер ми се сестра удаје у суботу. То је нешто чему смо се сви у породици веома обрадовали, јер смо се већ неко време надали да ће организовати свадбено весеље. Мени то славље много значи у животу и морам тамо да се појавима”, изјавио је Вуд за Радио Нови Зеланд.

Селектор Ентони Хадсон нада се, међутим, да ће успети да га наговори да се предомисли.

“Надам се да ће Крис на крају ипак играти у финалу. Разговараћемо, пробаћу да га наговорим да се предомисли. Чим ми је саопштио да му то венчање доста значи нисам имао проблем са тим нити сам желео да га притискам”, објаснио је Хадсон. 

Многе је зачудила одлука Криса Вуда да избегне могућност да подигне први пехар у сениорској репрезнетативној каријери, али је јасно да је овом момку породица ипак на првом месту, што је ретка ситуација у данашњем модерном фудбалу. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар