Fudbaler potpuno drugačiji od drugih: Kakvo crno finale, udaje sestru u subotu!

Kapiten reprezentacije Novog Zelanda propustiće priliku da podigne prvi pehar na reprezentativnom planu!

Fudbal 10.06.2016 | 22:00
Fudbaler potpuno drugačiji od drugih: Kakvo crno finale, udaje sestru u subotu!

Jedno kontinentalno takmičenje završava se ovih dana na drugom kraju sveta, u Okeaniji gde je tamošnji Kup nacija dospeo u finalnu fazu. Ipak, verovatno da nam ono ne bi bilo zanimljivo da kapiten jednog od finalista nije povukao neobičan potez i rešio da ne igra u borbi za trofej.

Novi Zeland i Papua Nova Gvineja, inače debitant u ovom takmičenju, u subotu ujutru od osam časova po našem vremenu igraju finale kontinentalnog šampionata Okeanije, a favorizovani Novozelanđani biće lišeni usluga najboljeg strelca i kapitena Krisa Vuda.

Ono što je  najzanimljivije  je da nisu ni povreda, a ni suspenzija razlog zbog kojeg napadač Lidsa propušta finale već činjenica da tog dana udaje sestru.

“Razočaran sam što ne mogu da igram u finalu jer mi se sestra udaje u subotu. To je nešto čemu smo se svi u porodici veoma obradovali, jer smo se već neko vreme nadali da će organizovati svadbeno veselje. Meni to slavlje mnogo znači u životu i moram tamo da se pojavima”, izjavio je Vud za Radio Novi Zeland.

Selektor Entoni Hadson nada se, međutim, da će uspeti da ga nagovori da se predomisli.

“Nadam se da će Kris na kraju ipak igrati u finalu. Razgovaraćemo, probaću da ga nagovorim da se predomisli. Čim mi je saopštio da mu to venčanje dosta znači nisam imao problem sa tim niti sam želeo da ga pritiskam”, objasnio je Hadson. 

Mnoge je začudila odluka Krisa Vuda da izbegne mogućnost da podigne prvi pehar u seniorskoj repreznetativnoj karijeri, ali je jasno da je ovom momku porodica ipak na prvom mestu, što je retka situacija u današnjem modernom fudbalu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar