Бобан Марјановић осигуран на три милиона долара!

Плус, још износ који му почетком јула понуде Спарси као ограничено слободном играчу!

Кошарка 11.06.2016 | 18:45
Бобан Марјановић осигуран на три милиона долара!

Како је најављено, тако је и учињено. Кошаркашки савез Србије на челу са председником Драганом Ђиласом разрешио је све дилеме око тога да ли ће Бобан Марјановић моћи да учествује на предолимпијском квалификационом турниру у Београду почетком јула. 

Мада је код најбољег српског центра постојала недоумица да ли би требало да заигра у српској престоници због бојазни од евентуалне повреде, која би могла да му угрози потпис новог уговора у НБА лиги, Ђилас је дефинитивно разрешио све дилеме. 

"Нашли смо начин да осигурамо Марјановића. Не постоји више ниједан разлог да не игра за репрезентацију", рекао је први човек КСС у краткој изјави за Блиц.

Званична информација сада гласи - Бобан Марјановић је преко Фибе осигуран на 3.000.000 долара, што ће платити Савез, а на то следи и износ који би горостасни центар требало да добије почетком јула од Сан Антонио Спарса као ограничено слободни играч. 

Иначе, селектор Орлова Александар Ђорђевић се недавно у Атини састао са Марјановићевимменаџером Мишком Ражнатовићем, са којим је склопљен договор, али још се чека и да играч каже званично - ДА. 

Некадашњи играч Црвене звезде тренутно се налази на Јамајци, где је на одмору са породицом. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар