Boban Marjanović osiguran na tri miliona dolara!

Plus, još iznos koji mu početkom jula ponude Sparsi kao ograničeno slobodnom igraču!

Košarka 11.06.2016 | 18:45
Boban Marjanović osiguran na tri miliona dolara!

Kako je najavljeno, tako je i učinjeno. Košarkaški savez Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Đilasom razrešio je sve dileme oko toga da li će Boban Marjanović moći da učestvuje na predolimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu početkom jula. 

Mada je kod najboljeg srpskog centra postojala nedoumica da li bi trebalo da zaigra u srpskoj prestonici zbog bojazni od eventualne povrede, koja bi mogla da mu ugrozi potpis novog ugovora u NBA ligi, Đilas je definitivno razrešio sve dileme. 

"Našli smo način da osiguramo Marjanovića. Ne postoji više nijedan razlog da ne igra za reprezentaciju", rekao je prvi čovek KSS u kratkoj izjavi za Blic.

Zvanična informacija sada glasi - Boban Marjanović je preko Fibe osiguran na 3.000.000 dolara, što će platiti Savez, a na to sledi i iznos koji bi gorostasni centar trebalo da dobije početkom jula od San Antonio Sparsa kao ograničeno slobodni igrač. 

Inače, selektor Orlova Aleksandar Đorđević se nedavno u Atini sastao sa Marjanovićevimmenadžerom Miškom Ražnatovićem, sa kojim je sklopljen dogovor, ali još se čeka i da igrač kaže zvanično - DA. 

Nekadašnji igrač Crvene zvezde trenutno se nalazi na Jamajci, gde je na odmoru sa porodicom. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar