Милан продаје Баку и Адријана за 38.000.000 евра! Почињу преговори за Видала!

Росонери ће опет направити велике промене у тиму!

Фудбал 11.06.2016 | 19:00
Милан продаје Баку и Адријана за 38.000.000 евра! Почињу преговори за Видала!

Милан је прошлог лета оптимистично најавио велику реконструкцију и бомбастичан прелазни рок, а резултат је био још гори него претходне сезоне. Росонери су уложили скоро 100.000.000 евра у појачања и нису показали никакав напредак. Куповине Баке, ЛуизАдријана, Бертолаћија и Ромањолија се нису показале посебно исплативима.

Сада је време за нову реконструкцију. Иако и даље трају преговори Берлусконија и кинеског конзорцијума о преузимању клуба, прелазни рок мора да се ради и Милан већ вуче одређене потезе. Све је извесније да ће овог лета Сан Сиро напустити најбољи играч и стрелац Карлос Бака, али и Бразилац Луиз Адријано који је дебело подбацио.

Прва понуда на адресу Росонера је већ стигла: Вест Хем нуди 20.000.000 евра за Колумбијца. Међутим, Милан тражи више. Минимум 27.000.000 евра за једину светлу тачку из претходне сезоне. Да подсетимо, прошлог лета су га платили 30.000.000 евра Севиљи.
“Карлос је већ члан великог клуба, али морамо да знамо Миланове планове како би донели коначну одлуку”, рекао је Бакин менаџер Серхио Барила и између редова најавио трансфер.

Што се тиче Адријана, и њему је цена пала. Милан за њега тражи 11.000.000 евра што је три милиона мање од онога колико су летос платили Шахтјору за бразилског нападача.

Иако су одласци са Сан Сира тренутно у фокусу, Милан је поечо да предузима и конкретне кораке што се тиче долазака. Каталонски медији јављају да ће ускоро почети преговори са Барселоном око куповине десног бека Алеша Видала који се није снашао у дебитантској сезони у Барселони. За десног бека Каталонаца се интересује и Миланов градски ривал Интер. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар