Milan prodaje Baku i Adrijana za 38.000.000 evra! Počinju pregovori za Vidala!

Rosoneri će opet napraviti velike promene u timu!

Fudbal 11.06.2016 | 19:00
Milan prodaje Baku i Adrijana za 38.000.000 evra! Počinju pregovori za Vidala!

Milan je prošlog leta optimistično najavio veliku rekonstrukciju i bombastičan prelazni rok, a rezultat je bio još gori nego prethodne sezone. Rosoneri su uložili skoro 100.000.000 evra u pojačanja i nisu pokazali nikakav napredak. Kupovine Bake, LuizAdrijana, Bertolaćija i Romanjolija se nisu pokazale posebno isplativima.

Sada je vreme za novu rekonstrukciju. Iako i dalje traju pregovori Berluskonija i kineskog konzorcijuma o preuzimanju kluba, prelazni rok mora da se radi i Milan već vuče određene poteze. Sve je izvesnije da će ovog leta San Siro napustiti najbolji igrač i strelac Karlos Baka, ali i Brazilac Luiz Adrijano koji je debelo podbacio.

Prva ponuda na adresu Rosonera je već stigla: Vest Hem nudi 20.000.000 evra za Kolumbijca. Međutim, Milan traži više. Minimum 27.000.000 evra za jedinu svetlu tačku iz prethodne sezone. Da podsetimo, prošlog leta su ga platili 30.000.000 evra Sevilji.
“Karlos je već član velikog kluba, ali moramo da znamo Milanove planove kako bi doneli konačnu odluku”, rekao je Bakin menadžer Serhio Barila i između redova najavio transfer.

Što se tiče Adrijana, i njemu je cena pala. Milan za njega traži 11.000.000 evra što je tri miliona manje od onoga koliko su letos platili Šahtjoru za brazilskog napadača.

Iako su odlasci sa San Sira trenutno u fokusu, Milan je poečo da preduzima i konkretne korake što se tiče dolazaka. Katalonski mediji javljaju da će uskoro početi pregovori sa Barselonom oko kupovine desnog beka Aleša Vidala koji se nije snašao u debitantskoj sezoni u Barseloni. Za desnog beka Katalonaca se interesuje i Milanov gradski rival Inter. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar