Дабовић: Нисмо навикли на злата, већ да гинемо!

Капитен женске кошаркашке репрезентације Милица Дабовић каже да не може да обећа медаљу са Олимпијских игара, али и да је екипа показала да чуда постоје.

Кошарка 10.06.2016 | 12:45
Дабовић: Нисмо навикли на злата, већ да гинемо!

Окупљање репрезентације је заказано за 3. јул.

"Девојке морају врло озбиљно да схвате обавезе, знају због чега су ту. Ми очекујемо је да погинемо на терену, као што смо вас већ навикли. Нисмо навикли да освајамо златне медаље, већ да остављамо срце на терену. То је оно што ме радује и то је оно што желим", рекла је Дабовић.

Он је додала да се радује новом окупљању националне селекције, посебно јер долази после златне медаље са прошлогодишњег првенства Европе.

"Волим окупљања, поготово након медаље са Европског првенства. Једва чекам сутра да додјем у Бања Луку, тамо ме чека много деце којој желим да посветим што више времена. Те ствари ме јако испуњавају и чине срећном", додала је Дабовић.

Према њеним речима уопште се не плаши зика вирусу и познатој ситуацији у Бразилу.

"Уопште немам страха зато што сваки дан су бомбе у Паризу и у Истанбулу, тако да не знате шта се може десити. Не желим да размишљам о томе, већ растерећено идемо у Ријо да дамо све од себе и да направимо чудо. Чуда се догађају, показале смо то прошле године", закључила је Дабовић.

Кошаркашице Србије на турниру у Рију, који се игра од 6. до 21. августа, играће у групи са САД, Канадом, Сенегалом и два квалификанта.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар