Бивши момак Сораји нанио страшне повреде!

Сораја Вучелић је са Стефаном и пријатељицама изашла на београдски сплав "Фристајлер", а након добре журке одлучили су да дружење наставе у вили бившег играча Црвене звезде и сина Радмила Михајловића, на Сењаку.

Србија 09.06.2016 | 08:54
Бивши момак Сораји нанио страшне повреде!

Како је вријеме одмицало, Сораја је у једном моменту хтјела да оде кући, али јој Стефан, са којим је својевремено била у вези, то није дозволио.

"Кренули су да се кошкају, гурају и у први мах смо сви мислили да се само шале", каже очевидац.

Међутим, када је Стефан извадио нож и почео њиме да маше у ваздуху, ствар је постала озбиљна. Сораја је покушала да побјегне и у том моменту ју је с леђа посјекао по стомаку, али и врату. Вучелићева је истог момента отишла у Ургентни центар, гдје су јој констатовали посјекотине.

Информацију је потврдила и сама Сораја.

"Тачно је да сам завршила у Ургентном центру, али он то није намјерно урадио", рекла је.

"Блиц" је дошао у посјед фотографије која је настала при љекарском прегледу, а на њој се јасно види посјекотина на Сорајином врату. Ипак, Вучелићева није жељела да љекари позову полицију.

Стефан је од раније познат полицији. Наиме, 2015. године је својим "порше кајеном" изазвао несрећу, ударио у "фиат пунто" и побјегао са лица мјеста код мајке. Човјек који се налазио у "пунту" је преминуо.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Семберац.

15.06.2016 19:21

Винчек'најпре диже температуру!ОНДА следи ослобадјање 'А ту су ти наши Делиле да реше проблем.И ЈА БИХ.

ОДГОВОРИТЕ