Bivši momak Soraji nanio strašne povrede!

Soraja Vučelić je sa Stefanom i prijateljicama izašla na beogradski splav "Fristajler", a nakon dobre žurke odlučili su da druženje nastave u vili bivšeg igrača Crvene zvezde i sina Radmila Mihajlovića, na Senjaku.

Srbija 09.06.2016 | 08:54
Bivši momak Soraji nanio strašne povrede!

Kako je vrijeme odmicalo, Soraja je u jednom momentu htjela da ode kući, ali joj Stefan, sa kojim je svojevremeno bila u vezi, to nije dozvolio.

"Krenuli su da se koškaju, guraju i u prvi mah smo svi mislili da se samo šale", kaže očevidac.

Međutim, kada je Stefan izvadio nož i počeo njime da maše u vazduhu, stvar je postala ozbiljna. Soraja je pokušala da pobjegne i u tom momentu ju je s leđa posjekao po stomaku, ali i vratu. Vučelićeva je istog momenta otišla u Urgentni centar, gdje su joj konstatovali posjekotine.

Informaciju je potvrdila i sama Soraja.

"Tačno je da sam završila u Urgentnom centru, ali on to nije namjerno uradio", rekla je.

"Blic" je došao u posjed fotografije koja je nastala pri ljekarskom pregledu, a na njoj se jasno vidi posjekotina na Sorajinom vratu. Ipak, Vučelićeva nije željela da ljekari pozovu policiju.

Stefan je od ranije poznat policiji. Naime, 2015. godine je svojim "porše kajenom" izazvao nesreću, udario u "fiat punto" i pobjegao sa lica mjesta kod majke. Čovjek koji se nalazio u "puntu" je preminuo.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberac.

15.06.2016 19:21

Vinček'najpre diže temperaturu!ONDA sledi oslobadjanje 'A tu su ti naši Delile da reše problem.I JA BIH.

ODGOVORITE