Ријалити злочин добио новог јунака из Беча

Од убице Јелене Крсмановић нема ни трага, а карактер ријалитија који је злочин попримио у јавности подигнут је на виши и мучнији ниво, са новом учесницом Радом Матић.

Србија 08.06.2016 | 21:46
Ријалити злочин добио новог јунака из Беча

Интересовање јавности није се стишавало више од два месеца, а тек што су исповести, изјаве и разна гостовања Јелениног супруга Зорана Марјановића, чланова његове породице, пријатеља и колега с естраде престали да више буде занимљиви, заводница и детективка из Беча Рада Матић узела је сама учешће у својеврсном циркусу који прати трагедију несрећне Јелене.

Муж убица; иза убиства је нарко-клан; убица је затвореник на слободном викенду; Јеленин убица се обесио; човек мумија уходи Марјановиће - све су ово варијанте решења најмистериознијег убиства у Србији.

Све до последње солуције о ритуалном убиству и жртвовању у секташке сврхе баш 3. априла и са 33 ударца каменом, јер је то дан кад је умро Исус Христ и број година које је имао када је умро. Иза убиства стоји породица Марјановић, са Зорановом мајком Зорицом на челу.

Ову варијанту јавно је изрекла Рада Матић, гастарбајтерка из Беча, родом из села Доње Црниљево код Коцељева, која је сама одлучила да разоткрије Зорана. Он је, како се испоставило, с Радом разменио на хиљаде ласцивних порука и тиме показао да није уцвељени удовац. Ипак ни Радина појава ни тврдње не могу а да не буду сумњиве.

Бечка заводница тврди да није имала намеру да буде са Зораном, али му је након што су успоставили контакт преко фејсбук групе подршке породици, слала поруке са све експлицитнијим фотографијама. Са заводнице је потом прешла у улогу детективке те је, како тврди, у намери да помогне у решавању случаја позвала полицију и проследила им поруке које је размењивала са Зораном.

"Они сугурно нису прислушкивали његов телефон. Када сам им послала поруке, били су шокирани и тражили су да одмах дођем у Београд. Нису могли да организују пратњу за мој и Зоранов састанак, па су ми предложили да се вратим у Беч и наставим да се дописујем с њим", каже Рада.

Тачно је да полиција тапка у месту, али је тешко поверовати да не прислушкују телефон особе која је била прва међу осумњиченима, а камоли да нису успели да организују „тајну пратњу” за састанак Раде и Зорана, који би могао да им разреши тренутно најважнији случај.

Љута јер је „полиција ускоро део њене преписке искористила да испровоцира Зорана и пустила то у медије”, али са сликом друге жене и другим идентитетом, наводећи да је реч о проститутки из Беча, Рада је сама пустила комплетну преписку у јавност.

С улоге инспекторке, прексиноћ је на ТВ-у подигла себи ниво улогу на улогу тужиоца и судије. Марјановиће је оптужила да знају ко је убио Јелену, да су гледали Јеленино убиство, да јој је Зоранов отац Владимир такође слао еротске поруке, да су је позивали на ритуални обред оргијања..

Истину знају Марјановићи, али док Рада развезује језик, они напрасно ћуте. Ћуте и полиција и тужилаштво, они који знају да ли лаже или прича истину, а ријалити се наставља.

Рада: Немам доказе, али они су је убили

Бечка заводница каже за „Блиц“ да је са Зораном у дописивање ушла пријатељски, да је прва послала сексуалну поруку али да је он прихватио ту врсту дописивања. Полицији се обратила када је схватила да је верски фанатик. Она за „Блиц“ тврди и да нема ниједан доказ да Марјановићи знају ко је Јеленин убица или да су учествовали у злочину.

"Зоран ми је писао да је Јеца сада у царству небеском, срећна, спасена. Тако причају фанатици који када жртвују неког свог верују да су убили њено тело, а не дух", каже Рада.

Извор: Блиц

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

читалац

08.06.2016 21:41

Склоните ову багру,нека полиција ради свој посао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

08.06.2016 22:45

Ова Рада је наркоманка. Очи јој цакле као на уљу.

Name

Михаило Микиц

09.06.2016 00:13

Боже, ко је овде лудји? Полиција са таквим сарадницима или народ који у немоћи својој оцекују од такве полиције засзиту?!

Name

Михаило Микиц

09.06.2016 00:17

Бозе, ко је овде људји? Полиције са оваквим својим сарадницима, читаоци или нариод који у немоћи својој очекује од такве полиције своју заститу?!

Name

вирус

09.06.2016 13:43

Па сви смо луди инклузив и тебе.

Name

Зак

09.06.2016 06:18

Фуј.каква говна од људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

секта

09.06.2016 08:32

Можда је Рада у праву. Породично убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека

09.06.2016 12:34

А ста је са дјевојцице од 4 год ..мисли ли ко на њу!! лудило....

ОДГОВОРИТЕ