Rijaliti zločin dobio novog junaka iz Beča

Od ubice Jelene Krsmanović nema ni traga, a karakter rijalitija koji je zločin poprimio u javnosti podignut je na viši i mučniji nivo, sa novom učesnicom Radom Matić.

Srbija 08.06.2016 | 21:46
Rijaliti zločin dobio novog junaka iz Beča

Interesovanje javnosti nije se stišavalo više od dva meseca, a tek što su ispovesti, izjave i razna gostovanja Jeleninog supruga Zorana Marjanovića, članova njegove porodice, prijatelja i kolega s estrade prestali da više bude zanimljivi, zavodnica i detektivka iz Beča Rada Matić uzela je sama učešće u svojevrsnom cirkusu koji prati tragediju nesrećne Jelene.

Muž ubica; iza ubistva je narko-klan; ubica je zatvorenik na slobodnom vikendu; Jelenin ubica se obesio; čovek mumija uhodi Marjanoviće - sve su ovo varijante rešenja najmisterioznijeg ubistva u Srbiji.

Sve do poslednje solucije o ritualnom ubistvu i žrtvovanju u sektaške svrhe baš 3. aprila i sa 33 udarca kamenom, jer je to dan kad je umro Isus Hrist i broj godina koje je imao kada je umro. Iza ubistva stoji porodica Marjanović, sa Zoranovom majkom Zoricom na čelu.

Ovu varijantu javno je izrekla Rada Matić, gastarbajterka iz Beča, rodom iz sela Donje Crniljevo kod Koceljeva, koja je sama odlučila da razotkrije Zorana. On je, kako se ispostavilo, s Radom razmenio na hiljade lascivnih poruka i time pokazao da nije ucveljeni udovac. Ipak ni Radina pojava ni tvrdnje ne mogu a da ne budu sumnjive.

Bečka zavodnica tvrdi da nije imala nameru da bude sa Zoranom, ali mu je nakon što su uspostavili kontakt preko fejsbuk grupe podrške porodici, slala poruke sa sve eksplicitnijim fotografijama. Sa zavodnice je potom prešla u ulogu detektivke te je, kako tvrdi, u nameri da pomogne u rešavanju slučaja pozvala policiju i prosledila im poruke koje je razmenjivala sa Zoranom.

"Oni sugurno nisu prisluškivali njegov telefon. Kada sam im poslala poruke, bili su šokirani i tražili su da odmah dođem u Beograd. Nisu mogli da organizuju pratnju za moj i Zoranov sastanak, pa su mi predložili da se vratim u Beč i nastavim da se dopisujem s njim", kaže Rada.

Tačno je da policija tapka u mestu, ali je teško poverovati da ne prisluškuju telefon osobe koja je bila prva među osumnjičenima, a kamoli da nisu uspeli da organizuju „tajnu pratnju” za sastanak Rade i Zorana, koji bi mogao da im razreši trenutno najvažniji slučaj.

Ljuta jer je „policija uskoro deo njene prepiske iskoristila da isprovocira Zorana i pustila to u medije”, ali sa slikom druge žene i drugim identitetom, navodeći da je reč o prostitutki iz Beča, Rada je sama pustila kompletnu prepisku u javnost.

S uloge inspektorke, preksinoć je na TV-u podigla sebi nivo ulogu na ulogu tužioca i sudije. Marjanoviće je optužila da znaju ko je ubio Jelenu, da su gledali Jelenino ubistvo, da joj je Zoranov otac Vladimir takođe slao erotske poruke, da su je pozivali na ritualni obred orgijanja..

Istinu znaju Marjanovići, ali dok Rada razvezuje jezik, oni naprasno ćute. Ćute i policija i tužilaštvo, oni koji znaju da li laže ili priča istinu, a rijaliti se nastavlja.

Rada: Nemam dokaze, ali oni su je ubili

Bečka zavodnica kaže za „Blic“ da je sa Zoranom u dopisivanje ušla prijateljski, da je prva poslala seksualnu poruku ali da je on prihvatio tu vrstu dopisivanja. Policiji se obratila kada je shvatila da je verski fanatik. Ona za „Blic“ tvrdi i da nema nijedan dokaz da Marjanovići znaju ko je Jelenin ubica ili da su učestvovali u zločinu.

"Zoran mi je pisao da je Jeca sada u carstvu nebeskom, srećna, spasena. Tako pričaju fanatici koji kada žrtvuju nekog svog veruju da su ubili njeno telo, a ne duh", kaže Rada.

Izvor: Blic

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

čitalac

08.06.2016 23:41

Sklonite ovu bagru,neka policija radi svoj posao!

ODGOVORITE
Name

Ana

09.06.2016 00:45

Ova Rada je narkomanka. Oči joj cakle kao na ulju.

Name

Mihailo Mikic

09.06.2016 02:13

Bože, ko je ovde ludji? Policija sa takvim saradnicima ili narod koji u nemoći svojoj ocekuju od takve policije zaszitu?!

Name

Mihailo Mikic

09.06.2016 02:17

Boze, ko je ovde ljudji? Policije sa ovakvim svojim saradnicima, čitaoci ili nariod koji u nemoći svojoj očekuje od takve policije svoju zastitu?!

Name

virus

09.06.2016 15:43

Pa svi smo ludi inkluziv i tebe.

Name

Zak

09.06.2016 08:18

Fuj.kakva govna od ljudi...

ODGOVORITE
Name

sekta

09.06.2016 10:32

Možda je Rada u pravu. Porodično ubistvo.

ODGOVORITE
Name

neka

09.06.2016 14:34

A sta je sa djevojcice od 4 god ..misli li ko na nju!! ludilo....

ODGOVORITE