Зашто директор Фонда ПИО руши Радојичића?

Младен Милић, директор Фонда ПИО, укључио се максимално у кадровску комбинаторику, али не у Бијељини, гдје је сједиште институције коју води, већ у Бањалуци.

Република Српска 08.06.2016 | 19:34
Зашто директор Фонда ПИО руши Радојичића?

Милић је директно усмјерен против кандидатуре Игора Радојичића за градоначелника Бањалуке, јер сматра да њему и његовим интересима највише одговара да буде номинована Жељка Цвијановић.

Милић је, након што су пензије прешле на Трезор, у функцији саксије у Фонду ПИО.

Колико одлучује саксија, толико одлучује и Милић, јер свим новцем, који се некада сливао на рачуне Фонда, сада располаже Зоран Тегелтија, министар финансија у Влади Републике Српске.

Милић се бори да из фазе саксије пређе у фазу министра, па се удружио са бањалучким тајкунима да обори Радојичића.

Његова добитна комбинација је следећа: Цвијановић кандидат за градоначелника, Тегелтија премијер, а Милић министар финансија, у најгорем случају министар здравља.

Тако би се Милић, према свом малом прљавом плану, поново докопао располагања новцем и наставио да харачи.

Милић је познати финансијски “стручњак”, а прославио се отимајући по 500 КМ од породица преминулих пензионера у случајевима када су имали кредит код Првог пензионерског микрокредитног друштва, а нису га за живота вратили.

Прво пензионерско микрокредитно друштво је у власништву Мркоњићког клана.

Објавио сам серију текстова и докумената о тој теми, а и Милић је лично потврдио да је експерт за некрофилне финансијске трансакције.

Милић сам себи дјелује врло ауторитативно и баш опасно, па је чак направио листу оних са којима ће се обрачунати када заузме министарску позицију, како из страначких (директорица ПУ РС Зора Видовић, између осталих), тако и из опозиционих редова.

Саксија баш има жељу да постане Терминатор.

Блог Слободан Васковић

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

кењац

08.06.2016 17:48

Кењац,бобарев пијунциц,сад кад њега нема а компанија лагано тоне и овај трази неко друго мјесто да настави да клепа.Јадна дрзава са оваквим кадровима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

08.06.2016 18:05

Какав је он стручњак, са приватном дипломом. Уфуран тип, баш изгледа некако .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

08.06.2016 20:22

Дрогиран!?

Name

Лопови

08.06.2016 20:13

На Кајиној платној листи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

08.06.2016 20:24

Кога ће он рушити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

08.06.2016 20:43

Ма који је па Радоичић па лик??? Сто година лизао дупе Додику, а сад као неки револуционар. Само мучи и муља. Ако је он узданица, онда је све пропало. Збогом БЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИШО

09.06.2016 05:10

Држава тоне а народ материјално пропада .Морално интелектуалне карикатуре као што је овај Милић су нормална последица свега тога.У фонду ПИО као и у странкама их је безброј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИЈЕДОР

09.06.2016 06:14

РАДОЈЧИЋ ЈЕ ЛАЖНА МЛАДА. ЛИЈЕП ЈЕ ТУ КАО ПРАВА АЛИ НИЈЕ ПРАВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цуј

09.06.2016 07:42

Бела цизмица за нацелницу Бањалуке-која провала. Торњај се у свој Булетиц папкаро једна, заједно са оним својим дегенериком Богданицем!

Name

Борац

09.06.2016 10:43

Милићи , саксијо ни за шта ти ниси.

Name

Одлицно информисан

09.06.2016 08:58

Радојициц је, након што освоји Градоначелнички мандат, нови шеф СНСД, ускоро.Мисеви који су му подметали треба да се запитају гдје це и како це..., слиједи једна нова ера у СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раy

09.06.2016 10:46

Ооооо Игоре оооооо Радојчићу, рано моја грдна, Зашто те треба срушити: Скоро цела свога века си на опијату власти. Кумровачка школа, вундеркинд ССО БиХ и СРЈ плус од тога гарсоњера у Београду још у то време и тако младом. Навучен настављаваш јачим. Јача функција јачи опијат, На иглу си прешо као чекић скупштине и тако осам година опијен а једном чак и пијан оргијаш по законима и пишаш по народној вољи испуњавајући налоге " Цапо ди туто цапи" . Друже Црни ту си досего праг своје неспособности а на ментално-психолошком плану пао у растројство личности ( ћутња ). Самопозво си се на лечење запрашујући кромпирове златице ,незалечен и неизлечив вратио си се као политички ЗОМБИ. Нек те буље ови јалови а похлепни инстант дипломци. Као мр. елтехнике вратио би друштву уложено играјући у струјном колу а не политичком. Навучен си и ту лека нема. ЗОМБИ ЗАБИ се и даље ћути јер си се убио а на здравље народа и савеза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин

09.06.2016 15:15

Овај Милић из Семберије као да му је животни учитељ био Зоран Мастило.

ОДГОВОРИТЕ