Zašto direktor Fonda PIO ruši Radojičića?

Mladen Milić, direktor Fonda PIO, uključio se maksimalno u kadrovsku kombinatoriku, ali ne u Bijeljini, gdje je sjedište institucije koju vodi, već u Banjaluci.

Republika Srpska 08.06.2016 | 19:34
Zašto direktor Fonda PIO ruši Radojičića?

Milić je direktno usmjeren protiv kandidature Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke, jer smatra da njemu i njegovim interesima najviše odgovara da bude nominovana Željka Cvijanović.

Milić je, nakon što su penzije prešle na Trezor, u funkciji saksije u Fondu PIO.

Koliko odlučuje saksija, toliko odlučuje i Milić, jer svim novcem, koji se nekada slivao na račune Fonda, sada raspolaže Zoran Tegeltija, ministar finansija u Vladi Republike Srpske.

Milić se bori da iz faze saksije pređe u fazu ministra, pa se udružio sa banjalučkim tajkunima da obori Radojičića.

Njegova dobitna kombinacija je sledeća: Cvijanović kandidat za gradonačelnika, Tegeltija premijer, a Milić ministar finansija, u najgorem slučaju ministar zdravlja.

Tako bi se Milić, prema svom malom prljavom planu, ponovo dokopao raspolaganja novcem i nastavio da harači.

Milić je poznati finansijski “stručnjak”, a proslavio se otimajući po 500 KM od porodica preminulih penzionera u slučajevima kada su imali kredit kod Prvog penzionerskog mikrokreditnog društva, a nisu ga za života vratili.

Prvo penzionersko mikrokreditno društvo je u vlasništvu Mrkonjićkog klana.

Objavio sam seriju tekstova i dokumenata o toj temi, a i Milić je lično potvrdio da je ekspert za nekrofilne finansijske transakcije.

Milić sam sebi djeluje vrlo autoritativno i baš opasno, pa je čak napravio listu onih sa kojima će se obračunati kada zauzme ministarsku poziciju, kako iz stranačkih (direktorica PU RS Zora Vidović, između ostalih), tako i iz opozicionih redova.

Saksija baš ima želju da postane Terminator.

Blog Slobodan Vasković

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

kenjac

08.06.2016 17:48

Kenjac,bobarev pijuncic,sad kad njega nema a kompanija lagano tone i ovaj trazi neko drugo mjesto da nastavi da klepa.Jadna drzava sa ovakvim kadrovima.

ODGOVORITE
Name

nn

08.06.2016 18:05

Kakav je on stručnjak, sa privatnom diplomom. Ufuran tip, baš izgleda nekako .....

ODGOVORITE
Name

Ja

08.06.2016 20:22

Drogiran!?

Name

Lopovi

08.06.2016 20:13

Na Kajinoj platnoj listi.

ODGOVORITE
Name

nn

08.06.2016 20:24

Koga će on rušiti?

ODGOVORITE
Name

Student

08.06.2016 20:43

Ma koji je pa Radoičić pa lik??? Sto godina lizao dupe Dodiku, a sad kao neki revolucionar. Samo muči i mulja. Ako je on uzdanica, onda je sve propalo. Zbogom BL

ODGOVORITE
Name

MIŠO

09.06.2016 05:10

Država tone a narod materijalno propada .Moralno intelektualne karikature kao što je ovaj Milić su normalna posledica svega toga.U fondu PIO kao i u strankama ih je bezbroj.

ODGOVORITE
Name

PRIJEDOR

09.06.2016 06:14

RADOJČIĆ JE LAŽNA MLADA. LIJEP JE TU KAO PRAVA ALI NIJE PRAVA!

ODGOVORITE
Name

cuj

09.06.2016 07:42

Bela cizmica za nacelnicu Banjaluke-koja provala. Tornjaj se u svoj Buletic papkaro jedna, zajedno sa onim svojim degenerikom Bogdanicem!

Name

Borac

09.06.2016 10:43

Milići , saksijo ni za šta ti nisi.

Name

Odlicno informisan

09.06.2016 08:58

Radojicic je, nakon što osvoji Gradonačelnički mandat, novi šef SNSD, uskoro.Misevi koji su mu podmetali treba da se zapitaju gdje ce i kako ce..., slijedi jedna nova era u SNSD.

ODGOVORITE
Name

ray

09.06.2016 10:46

Ooooo Igore oooooo Radojčiću, rano moja grdna, Zašto te treba srušiti: Skoro cela svoga veka si na opijatu vlasti. Kumrovačka škola, vunderkind SSO BiH i SRJ plus od toga garsonjera u Beogradu još u to vreme i tako mladom. Navučen nastavljavaš jačim. Jača funkcija jači opijat, Na iglu si prešo kao čekić skupštine i tako osam godina opijen a jednom čak i pijan orgijaš po zakonima i pišaš po narodnoj volji ispunjavajući naloge " Capo di tuto capi" . Druže Crni tu si dosego prag svoje nesposobnosti a na mentalno-psihološkom planu pao u rastrojstvo ličnosti ( ćutnja ). Samopozvo si se na lečenje zaprašujući krompirove zlatice ,nezalečen i neizlečiv vratio si se kao politički ZOMBI. Nek te bulje ovi jalovi a pohlepni instant diplomci. Kao mr. eltehnike vratio bi društvu uloženo igrajući u strujnom kolu a ne političkom. Navučen si i tu leka nema. ZOMBI ZABI se i dalje ćuti jer si se ubio a na zdravlje naroda i saveza.

ODGOVORITE
Name

građanin

09.06.2016 15:15

Ovaj Milić iz Semberije kao da mu je životni učitelj bio Zoran Mastilo.

ODGOVORITE