Избо оца, тјерао га на орално задовољавање

Александар Маринковић (20) из Алексинца, који је оптужен да је са 22 убода "рамбо" ножем 10. јануара ове године избо оца Срђана Маринковића (43), бранио се на суђењу да је злочин починио јер га је наводно отац тјерао да га - орално задовољи.

Србија 08.06.2016 | 17:58
Избо оца, тјерао га на орално задовољавање

Убиство због којег младићу прети 40 година робије десило у кући селу Глоговица, након што су се отац и син вратили са једне прославе.

"Када сам дошао, био је будан, устао је и почео је да ме бије. Скинуо је боксерице, ухватио ме за главу и повукао ка свом полном органу. Рекао је: "он те је направио, њега ћеш и да љубиш". Вукао ми је главу према полном органу и викао: "П..и га, друго и не знаш да радиш". Када сам осјетио сам пенис на уснама, згрозио ми се живот. Све се у мени узбуркало. Осјетио сам бијес и гњев" , изјавио је Маринковић.

Он је рекао да је отац у једном тренутку обукао боксерице и кренуо напоље у WЦ. Рекао му је да "нигдје не мрда“. Сјећа се да га је убо два пута ножем и више се ничега не сећа. Он тврди да га је отац и пре тога терао да га орално задовољава - од када је два мјесеца раније поново дошао да живи са њим, али да је успијевао да се одбрани.

Александар је сведочио и да га је Срђан много тукао у детињству причајући му да није његов син те да је млађем брату пуштао порно филмове иако је био дијете. Његова сестра Сандра, која је послије развода остала да живи са оцем, свједочила је да јој се једном приликом отац увукао у кревет пијан, након чега се преселила код мајке гдје су већ била њена браћа.

У току свједочења Валентине Митић, бивше супруге убијеног и Александрове мајке, која је потврђивала наводе о малтретирању Александров брат од стрица Марко Маринковић, који је прво одбио да свједочи, затражио је да да исказ „јер не може да слуша лажи о стрицу“. Он је рекао да први пут чује да је Срђан сексуално злостављао Александра и да није тачно да је млађем сину пуштао порниће јер није био такав човјек.

"Срђан је био омиљен у селу. Када је Александар дошао да живи са њим, био је много срећан, куповао му је цигарете, зајмио се за храну" , рекао је он. Суђење је прекинуто због дојаве о бомби и биће настављено 15.јуна.

"Није имао куд"

На питање судије Александра Теодосића, због чега је послије прве очеве "непристојне понуде" остао да живи са њим још 50 дана Александар је рекао: "нисам имао куд".

Извор: Блиц.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Коло

08.06.2016 16:06

Благо нама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рик

08.06.2016 17:03

Ужас! Не дај Боже ником!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

08.06.2016 20:25

Српска посла,лази преваре,глума.Ријалити и у судницама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крупљ

08.06.2016 22:07

Узас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

08.06.2016 23:00

Ако је тако пустите дјечака и наградите га !

ОДГОВОРИТЕ