Izbo oca, tjerao ga na oralno zadovoljavanje

Aleksandar Marinković (20) iz Aleksinca, koji je optužen da je sa 22 uboda "rambo" nožem 10. januara ove godine izbo oca Srđana Marinkovića (43), branio se na suđenju da je zločin počinio jer ga je navodno otac tjerao da ga - oralno zadovolji.

Srbija 08.06.2016 | 17:58
Izbo oca, tjerao ga na oralno zadovoljavanje

Ubistvo zbog kojeg mladiću preti 40 godina robije desilo u kući selu Glogovica, nakon što su se otac i sin vratili sa jedne proslave.

"Kada sam došao, bio je budan, ustao je i počeo je da me bije. Skinuo je bokserice, uhvatio me za glavu i povukao ka svom polnom organu. Rekao je: "on te je napravio, njega ćeš i da ljubiš". Vukao mi je glavu prema polnom organu i vikao: "P..i ga, drugo i ne znaš da radiš". Kada sam osjetio sam penis na usnama, zgrozio mi se život. Sve se u meni uzburkalo. Osjetio sam bijes i gnjev" , izjavio je Marinković.

On je rekao da je otac u jednom trenutku obukao bokserice i krenuo napolje u WC. Rekao mu je da "nigdje ne mrda“. Sjeća se da ga je ubo dva puta nožem i više se ničega ne seća. On tvrdi da ga je otac i pre toga terao da ga oralno zadovoljava - od kada je dva mjeseca ranije ponovo došao da živi sa njim, ali da je uspijevao da se odbrani.

Aleksandar je svedočio i da ga je Srđan mnogo tukao u detinjstvu pričajući mu da nije njegov sin te da je mlađem bratu puštao porno filmove iako je bio dijete. Njegova sestra Sandra, koja je poslije razvoda ostala da živi sa ocem, svjedočila je da joj se jednom prilikom otac uvukao u krevet pijan, nakon čega se preselila kod majke gdje su već bila njena braća.

U toku svjedočenja Valentine Mitić, bivše supruge ubijenog i Aleksandrove majke, koja je potvrđivala navode o maltretiranju Aleksandrov brat od strica Marko Marinković, koji je prvo odbio da svjedoči, zatražio je da da iskaz „jer ne može da sluša laži o stricu“. On je rekao da prvi put čuje da je Srđan seksualno zlostavljao Aleksandra i da nije tačno da je mlađem sinu puštao porniće jer nije bio takav čovjek.

"Srđan je bio omiljen u selu. Kada je Aleksandar došao da živi sa njim, bio je mnogo srećan, kupovao mu je cigarete, zajmio se za hranu" , rekao je on. Suđenje je prekinuto zbog dojave o bombi i biće nastavljeno 15.juna.

"Nije imao kud"

Na pitanje sudije Aleksandra Teodosića, zbog čega je poslije prve očeve "nepristojne ponude" ostao da živi sa njim još 50 dana Aleksandar je rekao: "nisam imao kud".

Izvor: Blic.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kolo

08.06.2016 16:06

Blago nama!

ODGOVORITE
Name

Rik

08.06.2016 17:03

Užas! Ne daj Bože nikom!

ODGOVORITE
Name

Davor

08.06.2016 20:25

Srpska posla,lazi prevare,gluma.Rijaliti i u sudnicama.

ODGOVORITE
Name

kruplj

08.06.2016 22:07

Uzas

ODGOVORITE
Name

Kobac

08.06.2016 23:00

Ako je tako pustite dječaka i nagradite ga !

ODGOVORITE