Финале - видео: Партизан - Црвена Звезда... Игра се још!!!

Како су Делије испратиле љубимце у свлачионицу и како је Новица Величковић повео навијање пред Гробарима.

Кошарка 08.06.2016 | 15:45
Финале - видео: Партизан - Црвена Звезда... Игра се још!!!

Поново драма у дербију, али овог пута са другачијим исходом од претходне.

Навијачи Црвене звезде Телеком надали су се да ће њихови љубимци поново постићи тројку уз звук сирене и да ће тако одвести трећи меч финалне серије у продужетак, али су играчи Партизана били на опрезу и у финишу на време створили тешке ситуације Симоновићу, па Лазићу.

Вођство од 15 поена уочи последњих неколико минута ипак се испоставило довољним за победу Партизана и за наставак серије, за мање од 48 сати.

Погледајте како су изгледали последњи моменти још једне јако узбудљиве утакмице "вечитих" ривала!

Након последњег звука сирене и кратког поздрава на паркету, играчи су отишли ка својим навијачима. Наравно - у дијаметрално супротним расположењима.

У црвено-белом ћошку, кошаркаши Звезде погнутих глава су пришли Делијама, а они их поздравили поруком "Шампиони" и мотивишућим аплаузом.

Док нису крили да им је пораз тешко пао, играчи у црвено-белом осетили су подршку трибина.

На другој страни, Новица Величковић лидерски је окупио тим крај клупе и усмерио погледе навијача ка себи, затраживши пред одлазак у свлачионицу да сви заједно запевају песму уз коју црно-бели традиционално напуштају терен: "Волим га, к'о ока два...".

Сви заједно, играчи и навијачи у црно-белом, славили су своје тријумфално вече и повратак серије пред Гробаре већ сутра увече.

Три рунде су завршене, оба борца су и даље на ногама. Четврта је заказана за четвртак, када ће ривали поново на терен, у 21.00 час.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар