Finale - video: Partizan - Crvena Zvezda... Igra se još!!!

Kako su Delije ispratile ljubimce u svlačionicu i kako je Novica Veličković poveo navijanje pred Grobarima.

Košarka 08.06.2016 | 15:45
Finale - video: Partizan - Crvena Zvezda... Igra se još!!!

Ponovo drama u derbiju, ali ovog puta sa drugačijim ishodom od prethodne.

Navijači Crvene zvezde Telekom nadali su se da će njihovi ljubimci ponovo postići trojku uz zvuk sirene i da će tako odvesti treći meč finalne serije u produžetak, ali su igrači Partizana bili na oprezu i u finišu na vreme stvorili teške situacije Simonoviću, pa Laziću.

Vođstvo od 15 poena uoči poslednjih nekoliko minuta ipak se ispostavilo dovoljnim za pobedu Partizana i za nastavak serije, za manje od 48 sati.

Pogledajte kako su izgledali poslednji momenti još jedne jako uzbudljive utakmice "večitih" rivala!

Nakon poslednjeg zvuka sirene i kratkog pozdrava na parketu, igrači su otišli ka svojim navijačima. Naravno - u dijametralno suprotnim raspoloženjima.

U crveno-belom ćošku, košarkaši Zvezde pognutih glava su prišli Delijama, a oni ih pozdravili porukom "Šampioni" i motivišućim aplauzom.

Dok nisu krili da im je poraz teško pao, igrači u crveno-belom osetili su podršku tribina.

Na drugoj strani, Novica Veličković liderski je okupio tim kraj klupe i usmerio poglede navijača ka sebi, zatraživši pred odlazak u svlačionicu da svi zajedno zapevaju pesmu uz koju crno-beli tradicionalno napuštaju teren: "Volim ga, k'o oka dva...".

Svi zajedno, igrači i navijači u crno-belom, slavili su svoje trijumfalno veče i povratak serije pred Grobare već sutra uveče.

Tri runde su završene, oba borca su i dalje na nogama. Četvrta je zakazana za četvrtak, kada će rivali ponovo na teren, u 21.00 čas.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar