Случај Марјановић и даље шокира

Медицинска сестра из Беча, Радмила Матић, која упорно тврди да су Марјановићи чланови секте и да је убијена певачица Јелена Марјановић њихова жртва, наставила је да избноси шокантне детаље комуникације с овом у најмању руку чудном породицом.

Србија 07.06.2016 | 21:52
Случај Марјановић и даље шокира

У истом стилу Рада је наставила говорећи да је  поред Зорана, била у комуникацији и са Владимиром, свекром свирепо убијене певачице.

- Он није знао са ким се дописује. Ја сам се истовремено дописивала и са Владимиром и Зораном - каже Рада и тврди је све то трајало пре него што је преписка са Зораном изашла у јавност.

- Прво сам му послала поруку, у којој му изражавам саучешће. Он ми је одговорио и написао да им је јако тешко због медијског линча. Урбзо је почео да ми шаље поруке еротске садржине и да ми нуди оргије - објашњава медицинска сестра из Беча, додајући да је иако шокирана ипак наставила да се дописује са њима како би видела „докле су спремни да иду“.

- На жалост убрзо је све изашло у јавност и свекар Владимир ме блокирао - каже Рада.

Она истиче да се не каје због свега што се десило до сада.

-  Све ово је добро јер Марјановиће излуђује. Неко ће да попусти и истина ће изаћи на видело - констатује Радмила Матић.

Извор: Информер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

оги

08.06.2016 03:21

Ово ни у јакесу не би ријесили ови муценици

ОДГОВОРИТЕ
Name

бећ

08.06.2016 04:17

Госпоџица Радмила није медицинска сестра,она ради као хигијеничарка ( чистаћица ) .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

08.06.2016 06:33

Ко прица шта ради. По теби неко ко ради на салтеру банке никако не би могао бити дипл. ецц. ако знас ста је ецц. Хахаха. Ми само знамо све омаловазити, подцијенити, минимизирати и онда смо као битни ми несто знамо и паметни смо. У свој овој прици битна је та твоја констатација.

Name

Луди Милојко

08.06.2016 13:29

Само код нас у болницама медицинске сестре глуме да су веце од доктора.Упну с толико као да су све факултете свијета заврсиле. А ти " бец" Сарајлице јесили сем на сликама икад видио Бец. Па ваљда си онда имао прилике да видис да у нормалним дрзавама Доктори у болницаа раде све ,сем струке за коју су струцни цак су и те хигијеницарке како их ти назва тј цистацице и ниста их нити је стид нити им је мрско.Јесили икад видио да Др. помогне болесника да оцисти да му сто оцисти .Ја јесам и вјеруј ми да сам био пријатно изненадјен.Гдје би се то код нас тако несто могло и замислити а не десити.Него није тема то ,теби је битно да ти некога прозовес као ти знас ко је и ста је. А сто се тице ових сектаса на прву вијест сам се смио кладити да су је убили муз и свекар.Цовјек који даје изјаву а не гледа у камере вец негдје на страну одмах мозес реци да ЛАЗЕ све сто казе.

Name

Пепа

08.06.2016 14:24

Госпођа Рада нека мисли на себе.Она је чистачица и само се понизава

ОДГОВОРИТЕ