Slučaj Marjanović i dalje šokira

Medicinska sestra iz Beča, Radmila Matić, koja uporno tvrdi da su Marjanovići članovi sekte i da je ubijena pevačica Jelena Marjanović njihova žrtva, nastavila je da izbnosi šokantne detalje komunikacije s ovom u najmanju ruku čudnom porodicom.

Srbija 07.06.2016 | 21:52
Slučaj Marjanović i dalje šokira

U istom stilu Rada je nastavila govoreći da je  pored Zorana, bila u komunikaciji i sa Vladimirom, svekrom svirepo ubijene pevačice.

- On nije znao sa kim se dopisuje. Ja sam se istovremeno dopisivala i sa Vladimirom i Zoranom - kaže Rada i tvrdi je sve to trajalo pre nego što je prepiska sa Zoranom izašla u javnost.

- Prvo sam mu poslala poruku, u kojoj mu izražavam saučešće. On mi je odgovorio i napisao da im je jako teško zbog medijskog linča. Urbzo je počeo da mi šalje poruke erotske sadržine i da mi nudi orgije - objašnjava medicinska sestra iz Beča, dodajući da je iako šokirana ipak nastavila da se dopisuje sa njima kako bi videla „dokle su spremni da idu“.

- Na žalost ubrzo je sve izašlo u javnost i svekar Vladimir me blokirao - kaže Rada.

Ona ističe da se ne kaje zbog svega što se desilo do sada.

-  Sve ovo je dobro jer Marjanoviće izluđuje. Neko će da popusti i istina će izaći na videlo - konstatuje Radmila Matić.

Izvor: Informer

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ogi

08.06.2016 03:21

Ovo ni u jakesu ne bi rijesili ovi mucenici

ODGOVORITE
Name

beć

08.06.2016 04:17

Gospodžica Radmila nije medicinska sestra,ona radi kao higijeničarka ( čistaćica ) .

ODGOVORITE
Name

BOA

08.06.2016 06:33

Ko prica šta radi. Po tebi neko ko radi na salteru banke nikako ne bi mogao biti dipl. ecc. ako znas sta je ecc. Hahaha. Mi samo znamo sve omalovaziti, podcijeniti, minimizirati i onda smo kao bitni mi nesto znamo i pametni smo. U svoj ovoj prici bitna je ta tvoja konstatacija.

Name

Ludi Milojko

08.06.2016 13:29

Samo kod nas u bolnicama medicinske sestre glume da su vece od doktora.Upnu s toliko kao da su sve fakultete svijeta zavrsile. A ti " bec" Sarajlice jesili sem na slikama ikad vidio Bec. Pa valjda si onda imao prilike da vidis da u normalnim drzavama Doktori u bolnicaa rade sve ,sem struke za koju su strucni cak su i te higijenicarke kako ih ti nazva tj cistacice i nista ih niti je stid niti im je mrsko.Jesili ikad vidio da Dr. pomogne bolesnika da ocisti da mu sto ocisti .Ja jesam i vjeruj mi da sam bio prijatno iznenadjen.Gdje bi se to kod nas tako nesto moglo i zamisliti a ne desiti.Nego nije tema to ,tebi je bitno da ti nekoga prozoves kao ti znas ko je i sta je. A sto se tice ovih sektasa na prvu vijest sam se smio kladiti da su je ubili muz i svekar.Covjek koji daje izjavu a ne gleda u kamere vec negdje na stranu odmah mozes reci da LAZE sve sto kaze.

Name

Pepa

08.06.2016 14:24

Gospođa Rada neka misli na sebe.Ona je čistačica i samo se ponizava

ODGOVORITE