Данас нема новог састава Владе Србије

Мандатар и председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да је задовљан данашњим разговорима са представницима парламентарних странка о формирању Владе Србије.

Србија 07.06.2016 | 20:40
Данас нема новог састава Владе Србије

Мандатар и председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да је задовљан данашњим разговорима са представницима парламентарних странка о формирању Владе Србије, и да ће поново разговарати са свима који то желе.

После консултација с представницима пет изборних листа, Вучић је новинарима у Скупштини Србије рекао да му је драго што је чуо различите идеје и предлоге, да ће неке узети у разматрање, а неке прихватити и уврстити у експозе.

Он је рекао да ће сутра разговарати са странкама националних мањина, а да ће у четвртак и петак имати консултације у СНС и с коалиционим партнерима његове странке.

"Онда ћу кренути у додатни круг консултација", рекао је Вучић.

Вучић је раније најавио да ће у среду, 8. јуна разговарати са представницима мањинских странака, као и да ће до краја недеље бити познато ко ће чинити владу која би требало да буде формирана до 16. јуна.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар