Danas nema novog sastava Vlade Srbije

Mandatar i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovljan današnjim razgovorima sa predstavnicima parlamentarnih stranka o formiranju Vlade Srbije.

Srbija 07.06.2016 | 20:40
Danas nema novog sastava Vlade Srbije

Mandatar i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovljan današnjim razgovorima sa predstavnicima parlamentarnih stranka o formiranju Vlade Srbije, i da će ponovo razgovarati sa svima koji to žele.

Posle konsultacija s predstavnicima pet izbornih lista, Vučić je novinarima u Skupštini Srbije rekao da mu je drago što je čuo različite ideje i predloge, da će neke uzeti u razmatranje, a neke prihvatiti i uvrstiti u ekspoze.

On je rekao da će sutra razgovarati sa strankama nacionalnih manjina, a da će u četvrtak i petak imati konsultacije u SNS i s koalicionim partnerima njegove stranke.

"Onda ću krenuti u dodatni krug konsultacija", rekao je Vučić.

Vučić je ranije najavio da će u sredu, 8. juna razgovarati sa predstavnicima manjinskih stranaka, kao i da će do kraja nedelje biti poznato ko će činiti vladu koja bi trebalo da bude formirana do 16. juna.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar