"Парни ваљак" креће у среду са припремама...

Фудбалери Партизана окупиће се у среду у 10 сати у Спортском центру Телеоптик и почети припреме за наредну сезону.

Фудбал 07.06.2016 | 16:00
"Парни ваљак" креће у среду са припремама...

Црно-бели ће као актуелни освајаци Купа играти у квалификацијама за Лигу Европе, извесно је са доста промењеним тимом због најављених одлазака и долазака нових играца.

Нови чланови клуба из Хумске већ су постали Петар Ђуричковић и МИлан Радин, а у уторак ће званично бити представљени Саша Марјановић и Немања МИлетић.

Очекује се још неколико долазака, овај пут много звучнијих, спортски директор Ивица Илиев је најавио да ће довести "једну од најбољих "десети" на овим просторима", а београдски медији спекулишу да је жеља тренера Ивана Томића и ветеран Мирослав Радовић.

Партизан ће борбу за нову јесен у Европи почети средином јула у другом колу квалификација, а потенцијални ривали су Дила Гори (Грузија), Абердин (Шкотска), Габала (Азербејџан), Работнички (Македонија), Кајрат (Казахстан), Шармок (Ирска), Краковија (Пољска), Левски (Бугарска), Широки Бријег (БиХ), Домажале (Словенија)...

Уколико прођу даље, црно-бели ће бити носиоци и у трећој рунди, а од познатих потенцијалних ривала између осталих могући су Брондби (Данска), Славија Праг (Чешка), Гетеборг (Шведска), Дебрецин (Мађарска), Локомотива (Хрватска)...

Жреб прве две рунде квалификација је 20. јуна у Ниону (13:30х), а мечеви друге фазе су 14. и 21. јула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар